Hulye, aki nem hasznalja ki normalis kereteken belul. Ami megadatott, miert ne lenne hasznalhato? Ugyanigy hasznalod mas adottsagaidat is. Pl egy enekes a szep hangjat hasznalja. Semmi elitelendot nem latok abban, ha ezt kihasznalja. Persze nem prostituciora gondolok meg hasonlokra.
2011. aug. 4. 18:22
12/27 A kérdező kommentje:
Ebben egyetértek. Csak néhány dologban már nem fair másokkal szemben. Általában az ember érzi, hogy hol a határ..
2011. aug. 4. 18:26
13/27 anonim válasza:
Mit értetek az alatt, hogy valaki kihasználja a szépségét?
Irnátok példákat?
2011. aug. 4. 18:26
14/27 anonim válasza:
De kerdezo, eleve ez alt. nem a szep ember kezdemenyezese, hanem masok reszesitik ot elonyben bizonyos helyzetekben. Sokszor nem befolyasolja oket, csak megjelenik es kesz.
2011. aug. 4. 18:27
15/27 anonim válasza:
18:14 Lehet egy cégnél, ahol csak ül az irodában így van.
De pincérkedni, bolti eladónak, hostessnek, titkárnőnek, recepciósnak akkor is a szép lányokat veszik fel.
2011. aug. 4. 18:30
16/27 anonim válasza:
Én például a hentesnél meg egyéb ilyen helyeken használom ki, 1000wattos mosoly fel, megkérdezem, h milyen ez a hús, mikori...stb. Nagyon gyakran megmondják, h már nem friss, illetve kapok rá akciót...stb.
2011. aug. 4. 18:33
17/27 A kérdező kommentje:
18:27 neked is igazad van!
18:26 Gondolok arra, hogy például egy ilyen nő, ha meg akar magának szerezni valakit, akkor viszonylag könnyen véghez is viszi. Nem szeretnék provokálni ezzel, de szerintem a férfiak nagy része csábítható.. ha csak nem szerelmes iszonyatosan.. magam is tapasztaltam.:(
De pl. hogy apróbb dolgot is említsek, akár iskolában megúszhat egy felelést is (na, ez is tapasztalat). Ez szerintem nem feltétlenül rossz dolog. Az első példa annál inkább.
100%, hogy szinte mindenki tudna mondani hasonló példákat.:)
2011. aug. 4. 18:38
18/27 A kérdező kommentje:
Úgy értem, olyan férfit szerez meg magának, akinek már barátnője/felesége van... és a csábító nő tud is erről.
2011. aug. 4. 18:39
19/27 anonim válasza:
Gondoltam, EVIDENS, hogy ahol direkt megjelölik, hogy csinosnak kell lenni, ott nyilván a csinosakat veszik fel...
2011. aug. 4. 18:44
20/27 anonim válasza:
Osztálytársam szépnem szép lány de semmi különleges,műkörmös vasalthajú,tudjátokmirőlbeszélek lány. Minden héten más fiúval kavar,elintézte,hogy felmentése legyen matekórákról: "diszleksziás" (amúgy nem...) és nem kell semmit csinálnia matekon,sőt érettségiznie sem kell belőle. 4 tantárgyból bukott és 14 éves. Minden fiú utánanéz,fütyül stb... És mint látszik eléggé buta,bár a káromkodás nagyon megy neki... Sajnos úgy látom,hogy sokkal többre értékelik őt a suliban,osztályban,életben mint másokat... :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!