Valóban, a szépség tényleg olyan dolog, amivel szinte bármit el lehet érni manapság?
Ha van valami tapasztalatotok, önmagatokkal kapcsolatban, vagy a környezetetekben, leírnátok nekem?
Én azon a véleményen vagyok, hogy sajnos a mai világban igen, nagyon nagy előny, ha az ember szép. Manapság minden a látszatra épül.
20.04
Ne aggódj! 14 évesen még semmi nem jelent semmit :D Aki 14 évesen már ennyire kiélt, általában a.: megjön az esze, b.: nem viszi semmire. Nehogy konkurenciának nézd!
20:11 Igen, én is tudok ilyesmi esetekről, tényleg vannak megtörténik, de többségében pont az ellentéte a jellemző.
Amúgy nem tudom, hogy ilyen esetekben mi történik a férfiakkal, amit írtál.:) Pl. van egy ismerősöm, akinek kifejezetten a koszos, igénytelen típus a nőideálja. És ezt nem csak én jegyeztem már meg! Furcsa egy ember.:)
De egyébként is, kivétel erősíti a "szabályt". ;)
Na most egoista leszek.(De csak így anonímben, élőben soha ne vagyok az.) Gyönyörűnek látom magam. Szép, szabályos arcom van, jó az alakom. Teljesen természetes, minimális sminkkel is szép vagyok.(korrektor, szempillaspirál). És azt kell mondjam, hogy csak előnye van a szépségnek. A legtöbb ember kedvesebben bánik velem.(A nők is.) Ha valakinek nem vagyok szimpi, akkor sem mer csak úgy kicsúfolni. Van egy osztálytársam, akit gyakran bántanak a fiúk(tényleg nem egy szépség, de nagyon kedves), de ha én mondom nekik, hogy álljanak le leállnak, de nem azért mert engem annyira szeretnek. Csak azért, mert tudják, hogy az osztály "csúnya-lányát" lehet szívatni, de engem meg nem annyira mernek, mert tudják, hogy hiába akarnának csúfolni a külsőmmel kapcsolatban, nem lenne igazuk.
Amit mondanak itt néhányan, hogy a velük egyneműek nem bírják őket az a népszerűség hátránya, nem a szépségé. Szebbnek tartom magam, mint az osztály legnépszerűbb lánya, de mégsem engem rajonganak körbe a fiúk, hanem őt. Mert olyan a stílusa, az öltözködése, a viselkedése, hogy rá figyeljenek, és ő legyen a középpontban. Nyilván ő is szép sminkkel, meg jó ruhákkal, de nem egy nagy szám úgy alapból. Teljesen átlagos csaj, és odáig vannak érte a fiúk. A lányok viszont tényleg nem bírják, pont a népszerűsége miatt. Engem meg a legtöbben szeretnek, mert nem akarok középpontban lenni. Szóval a szépség előny, de nem mindig a legszebb a legnépszerűbb. És a legnépszerűbb az, akit utál a saját neme. 15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!