Már kíváncsi lennék. Akik itt mindenkire azt mondják, hogy tucat! Ők milyen "stílust képviselnek"?

Én sajnálom azokat az embereket, akik nem tudják elképzelni, milyen az a tömegtől eltérő, mert akkor nagyon szűk látókörűek lehetnek.
Én általában sok alsószoknyás, bő szoknyákat hordok, nyakbakötős felsőket, fodros, csipkés dolgokat, és imádom az extravagáns és egyben elegáns cuccokat - ha kicsit hűvösebb van, előkerül az acélmerevítős fűző és a múlt századi ruha. A ruháimat én varrom, rengeteg időt fordítok rájuk. Nem jönnek szembe, és nagyon is jól esik valamit alkotni, megtervezni, megmutatni magamból egy darabot a világnak.
Valaki írta, hogy szerinte ki kéne nézni és vetni azokat, akik nem átlagosak. És miért? Téged bánt az, hogy valaki meg akarja valósítani magát? Árt neked vele? Szerintem csak színesebbé és változatosabbá teszi a világot. Nekem nem szokásom bántani azokat, akik a mainstream biztonságában érzik jól magukat, viszont mindig gyűlölködéssel találom magam szemben pl. az utcán is, csak azért mert valakinek nem tetszik a szerelésem. Akkor miről is beszélünk?

Jó lehet neked előttem szóló, hogy tudsz varrni, de komolyan :)
Csak az a baj hogy a 13-17 évesek nem tudnak saját ruhát tervezni/varrni maguknak. Hasonlítani akarnak a többiekhez, ráadásul a boltokban is hasonló ruhák vannak, mind a divatot követi. És nem akarnak kilógni a sorból. Felveszik a tömegcikkeket mert úgy érzik divatosak. Erről van szó.... szerintem

Egyébként a naaaagy divattömegcuccok pont úgy alakulnak ki hogy túl sokan akarnak kitűnni de annyiféle cucc és stílus nincs a világon ahány kitűnni vágyó ember ezért muszáj sokaknak egyformát választani :)
És tényleg igaz hogy a ruhával kitűnni általában csak hiszi az ember hogy sikerül.
Valaki írta a mell alatt húzott ruhát és motoroscsizmát. Nézel Disney csatorna ifjúsági filmeket? Az összes, ismétlem: ÖSSZES sorozatukban a csajok így öltöznek :) (Sok sikert Charlie, Varázslók a W. Place-en, filmek stb. stb. )
Amikor leírtad az öltözködésed, megjelent előttem a komplett Disney főhősnők gyűjteménye.:)

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 19:02
Igazad van xD Egyáltalán nem egyedi az az öltözködés sem pl. nézzétek meg Miranda Cosgrove-t

Magyarországon élünk, ember! Itt gondoltam,hogy nem gyakori, Disney szarokat meg nem nézek. Te meg gondolom járatod a csőfarmer-Konzerv kombót, szóval te aztán biztos naponta tízezer ugyanolyannal találod szembe magad, én meg akkor se.
A motoroscsizmás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!