Miért mondják mindenkire azt hogy kövér? 18/L
Figyelt kérdés
167 cm vagyok és 65 kg és van aki azt mondja hogy dagadt vagyok... de még aki egy tíz kg-val vékonyabb még arra is azt mondják...2011. jan. 15. 15:25
1/28 anonim válasza:
Mert a média és a divatvilág ezt sugallja. Az egyhetvenöt magas és 45 kilos lányokat preferálják a divatdiktátorok.
2/28 anonim válasza:
Mert nincs semmi alkatod s van zsír felesleg is rajtad!
3/28 anonim válasza:
jó és szted mi ezt most hogy fogjuk ki találni .. fogsz 1 képet és fel pakolod .. max cenzúrázod oszt kész :D
19F
4/28 anonim válasza:
Mi az, hogy nincs alkata? Alkata mindenkinek van...
5/28 anonim válasza:
175-45 ? ja am ez igaz :D de a pasik nem :D rühellem ha látom a csaj bordáit :D fúj XD
ha bordákat akarok látni akkor fogok 1 Dr. csont részt ..
19F
6/28 anonim válasza:
Még mindig az van a köztudatban, hogy minél soványabb valaki, annál jobb. Aztán ha ez ellen tiltakozni merészel valaki, akkor menthetetlenül rásütik, hogy csak irigykedik (ha nő), vagy csak nem jut neki jobb (ha pasi).
7/28 anonim válasza:
15:27
nem sportol semmi csak úgy elvan folyva na olyan kinek nincs alkata!
8/28 anonim válasza:
Mert sok hülye van! Te egyáltalán nem vagy kövér. Ezért van sok anorexiás, mert aki normális testalkatú, arra is azt mondják, hogy kövér.
9/28 anonim válasza:
Tényleg csak képpel lehet megmondani a tutit.
De ha muszáj tippelésbe bocsátkozni akkor: én fiú 179 magasan egy kis izommal (ami nehezebb mint a zsir) nyomok 70 kg ot, szal lehet, hogy nálad is le lehetne adni egy csöppet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!