Az általános iskolákban miért mondják mindenkire, hogy b*zi? Miért b*ziznak ilyen sokat?
""Nálunk pl azért, mert nagyon sok fiú néz ki b*zinak (annak ellenére, h nem azok)."""
És ők milyenek? hogy néznek ki? Komolyan ötletem nincs ... Bár amíg a metrosexuálistz és a homosexuálist se tudják megkülönböztetni, addig ez nem is olyan nagy csoda csak számomra mindenképpen idegesítő.
Én már láttam metroszexuálist.
Mondjuk villamosszexuálist még nem láttam...
A metroszexualitást azok találták fel, akik féltek igazi férfiakká lenni és inkább a felvett nőies vonások nyomán el szerettek volna határolódni a homoszexuálisoktól. Csak épp ez az átlagos, egészséges szexualitással megáldott emberek szemében nem sikerült igazán és ha valaki nőiesen viselkedik annak ellenére, hogy hímnemű, akkor azt hajlamosak az emberek leb*zizni.
Nagyon divatos mostanában a fiatalok körében ez a stílus (és minden tele van emósokkal is) és akiben még a férfihormonok dominálnak, hajlamosak leb*zizni mindenkit, aki nem férfias.
Amúgy én sem tudom őket más szóval illetni, hisz a külsőségek gyakran párosulnak valódi homoszexuális élményekkel köreikben (azt hiszik, hogy fiúnak fiúval csókolózni az fiatalkori poén, pedig a karhatalom nevelése érződik viselkedésükön, de ez egy másik téma)
A másik verzió pedig: a műveletlenség és kulturálatlanság párosul egy divatos szóhasználattal, ami most épp a b*zi. Magyarul sok a bunkó felétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!