Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért mondják mindenkire azt...

Miért mondják mindenkire azt hogy kövér? 18/L

Figyelt kérdés
167 cm vagyok és 65 kg és van aki azt mondja hogy dagadt vagyok... de még aki egy tíz kg-val vékonyabb még arra is azt mondják...
2011. jan. 15. 15:25
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

15:33

Na és ezt te honnan a rákból látod? Én pl. 170 cm és 64 kg vagyok, úgyhogy ahhoz képest, ami nekem megfelelne, olyan 5-6 kg felesleg van rajtam az elmúlt fél év túlzott nassolgatásai miatt, mégis 31-32 cm vagy a derék-csípő és a derék-mell méretem között. Szóval a semmi alak az túlzás. :D

31/N

2011. jan. 15. 15:42
 12/28 A kérdező kommentje:
VOLTAM MÁR 72 KG IS modnjuk akkor tényleg elég dagadt voltam de 60 kg akarok lenni
2011. jan. 15. 15:45
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
15:33: akkor az ALAKJA nem jó, mert az "alkat" szó tök mást jelent.
2011. jan. 15. 15:49
 14/28 anonim ***** válasza:
nemtudom, de én 167 cm vagyok és ehhez 54 kg. mégse látom magam vékonynak, fogyni szeretnék úgy 4-5 kilót, és akkor jólérezném magam.
2011. jan. 15. 15:51
 15/28 anonim ***** válasza:

ne az érdekeljen ki mit mond, először önmagad fogadd el. Mert szerintem, ha felteszel egy ilyen kérdést, ezáltal az derül ki, hogy nem fogadod el önmagad. Ha szeretnél fogyni, akkor sportolj, vagy diétázz. De szerintem felesleges. Azt szokták úgy mond teltebbnek, egyáltalán nem kövérnek mondani, akinek pl: magassága: 164 és a súlya: 64- és efölött. De akinek a magassága alatt van a súlya, az pont jónak számít. De először magadnak felelj meg. Mert, ha bebeszéled azt a hülyeséget, hogy kövér vagy, annak látod majd magad, és más is annak lát. De ha azt mondod magadnak, hogy na pont jól nézek ki, vagy: szép a szemem, az arcom, igaz van egy kis hasam, már is másként tekintenek rád! Majd figyeld meg

L/17

2011. jan. 15. 16:23
 16/28 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem meg pont az lenne a rossz döntés, ha elhinné, hogy jól néz ki, mert akkor már semmit nem tenne a fogyás érdekében (ha tényleg kövér). Szerintem soha semmivel nem szabad megelégedni, csak igy fejleszthetünk rajta.
2011. jan. 15. 16:30
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

16:30

Ez az! Legyünk egész életünkben elégedetlenek mindennel! Szép kis élet! Nem irigylem! :D

2011. jan. 15. 16:35
 18/28 anonim válasza:

igen de szerintem a 167 centihez a 65 kiló az jó még és egyántalán nem kövér és még az alakja is jó lehet de mondjuk nem tudok véleményt mondani mert lehet hogy a zsír nem egyenletesen halmozódott fel hanem kicsit több ment fenékre meg ilyenek és ezek olyan hatást keltenek

egyébként meg az én bnőm is kb ilyen és egyántalán nem láom kövérnek

a mai modellek már túl vékonyak...

marylin monroe a mai modellekhez képest kövérnek számít:O:O

és én megmondom hogy pl tegnap is láttam egy mai modellalkat lányt és hányinger kaptam a lábától mert 2 botot látam amin van 2 gubanc...

fogadd el magad mer szép vagy csak el kell hinned:O:O

másokra ne halgass, először szeresd meg magad és utánna jonnek a többiek...:D:D

2011. jan. 15. 16:40
 19/28 anonim ***** válasza:
Azért mert hülyék, nem lehet mást mondani!
2011. jan. 15. 16:41
 20/28 anonim ***** válasza:

Lehet tényleg kövér vagy...

Az, h 65 kiló vagy az egy dolog, ebből csont 10 kiló kb, bőr legyen 10 a többi zsír, és izom, meg víz, ha sok a zsír, kövér vagy.

2011. jan. 15. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!