Miért mondják mindenkire azt hogy kövér? 18/L
Figyelt kérdés
167 cm vagyok és 65 kg és van aki azt mondja hogy dagadt vagyok... de még aki egy tíz kg-val vékonyabb még arra is azt mondják...2011. jan. 15. 15:25
21/28 anonim válasza:
Hát ez van kövér vagy menyél sportolni ,melyik részét nem érted?
22/28 A kérdező kommentje:
szinte két naponta járok futni, egyedül a csípőm széles... nekem mindig azt mondják hogy nem vok kövér de nem is vok vékony
2011. jan. 15. 18:59
24/28 anonim válasza:
Azért, mert elhiszik, hogy az a normális, amit az újságokban, meg a tv-ben látnak.
Itt is sok ilyen van, ha szétnézel, a válaszok alapján.
De könyörgöm, miért kell minden nap kiírni ezt a kérdést?
Már vagy a 3., csak néhány szóban tér el...
25/28 anonim válasza:
"nekem mindig azt mondják hogy nem vok kövér de nem is vok vékony"
"167 cm vagyok és 65 kg és van aki azt mondja hogy dagadt vagyok"
aszt se tudod mit hazudj...
26/28 anonim válasza:
17:56
Te meg randa vagy, mint a sz...r! Menjél plasztikai sebészhez! :D
27/28 anonim válasza:
Hogy kapj végre egy értelmes hozzászólást is: számold ki a testzsírszázalékodat, ha 20% körül van (vagy kicsit több is belefér), nincsen semmi hiba. Egészséges vagy, fiatal vagy, ne foglalkozz ezzel a sok bunkó állattal, akinek annyira szánalmas az élete, hogy legfőbb szórakozása, hogy ismeretleneket látatlanban oltogasson. Az, hogy miért ilyen a világ, túl komplex kérdés, nem lehet egy hozzászólásban megválaszolni. :S
28/28 anonim válasza:
magasságbol kivonod a sulyt és megvan a 100 akkor nem vagy dagi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!