Melyik kung fu stilust válasszam?
Figyelt kérdés
Tudom sok kérdés született már ebben a témában. Én most kezdenék a nyáron kung fu-t tanulni. De nem tudom eldönteni melyik stilus lenne nekem a jó. Nagyon sok van a döntés pedig nehéz.2011. jún. 28. 19:58
41/81 anonim válasza:
Bár ha jobban belegondolok, akkor nem is kell kés, földre leviszem és lefojtom. Bár ez azért nem lenne egyszerű művelet, de megoldható.
42/81 anonim válasza:
Én Jet Kali instruktor vagyok, de kaptam kiképzést katonai taktikai késharcra és közelharcra. Földharcolni nem tud a Máday, de én igen, még hozz profin.
43/81 anonim válasza:
de szerintem egy eros thai boxos korives fejrugassal sem tudna sok mindent kezdeni :D !
44/81 anonim válasza:
Így van, és ismerek Győrben egy-két komoly aikido mestert is aki, bele tudná dolgozni a betonba. Az a Máday a Wing Tsun Kung-Fu hivatásos reklámarca. Persze tud Wing Tsun-ozni, még hozzá igen jól, de nem egy legyőzhetetlen félisten, ahogy sok kis wing tsunt tanuló ember gondolja.
45/81 anonim válasza:
Na mondom hogy jo a kali meg aikido is :D de latom vagyunk mar paran a maday ellenvelemenyben :D
46/81 A kérdező kommentje:
Szerintem, a következő kérdésem az lesz, hogy te, hogyan döngölnéd a földbe Máday-t :D Egyébként nekem nem a kung fu lenne az első az előtt két évet judoztam fél évet pedig ninjutsuztam ami nem sok persze. De most a kung fu-t próbálnám ki. Mindig is azt akartam gyakorolni,c sak mivel én messze lakok a szüleim nem nagyon engedtek be.
2011. júl. 2. 14:39
47/81 anonim válasza:
szerintem a wing tsun lehet hogy nem akrobatikus de pl: Békésinél nagyon meg lehet tanulni. meg megnézném én is hogy Máday si-fut betonba döngölik ugyanis ő még kínai kungfusokat is lenyűgözte és A Si-fu személyes tanítványa Leung Ting nagymesternek.
48/81 anonim válasza:
A Máday kiváló reklámarc. :D
A sok kis öntelt wing tsunos jobban teszi ha elkezd gondolkodni azon, hogy a Magyarországon a wing tsun oktatás színvonala a béka segge alatt van, és más harcművészeti ágakban is vannak olyan mesterek (itt M.o-on) akik lényegesen jobbak Máday papánál. Nem értem miért hiszik a wing tsunosok azt, hogy annyira legyőzhetetlen és tökéletes amit tanulnak. A WT tipikus divatbunyó lett.
49/81 anonim válasza:
Nem mondtam hogy legyőzhetetlen csak hogy tiszteletre méltó
és valóban szomorú hogy a 20 mester-böl 1 tudja mit tanít.
De azért nem vitás hogy nem egy olyan akit meg pöccintesz és kifekszik.
50/81 anonim válasza:
De miért divat bunyó? Sokan nem akarnak magasra rúgni meg nem akarnak 8órákat kondizni csak azt akarják hogy megtudják védeni maguk.A WT az ezt kínálja hogy ha nem is vagy erős de kiválóan meg tudod védeni magad.De lehet hogy nem érted mit mondok tehát nem akarlak untatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!