Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Aikido vagy Thai Box?

Aikido vagy Thai Box?

Figyelt kérdés
Ki melyiket csinálja? Melyik jobb?
2011. jún. 26. 16:49
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
Legutolsó válaszoló: Amit ide kilinkeltél az csupán bűvészkedés. Tudom, mert én is jártam aikidóra. :D
2011. nov. 10. 17:24
 42/42 gonz0 válasza:

Jó sok hülye van itt ahogy látom :D régi már a téma de muszáj írnom,olyanok okoskodnak akik egyiket se csinálták csak egyszer halloták hogy az egyik ismerősüknek az annyának

a faszijának a az unokaöccse ááááájkídózott oszt lecsapott egy tájbokszostot vagy fordítva :D tök mindegy :D gyökér az összes jó mind a kettő csak másképp ha Aikidozol akkor nem fogsz verekedni hanem blokkolod a támadó ütését/rúgását és ártalmatlanná teszed mert ez a lényege... thai boxnál meg mehet a bunyó,de én a KEMPO-ra esküszöm nekem az jött be a legjobban de ez emberfüggő persze

2012. okt. 16. 01:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!