Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Aikido mit gondoltok róla?

Aikido mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés
Sziasztok mi a véleményetek az aikidórol?Mit gondoltok róla?
2011. jún. 11. 17:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Szerintem látványos, de abban biztos vagyok , hogy igazán hatékony jó néhány év elteltével lehet ...
2011. jún. 11. 17:34
 2/16 anonim ***** válasza:
Nem akarok baromságot hordani össze, de én úgy vettem le, hogy ez inkább ilyen defenzív cucc, meg hogy az ellenfél energiáját maga ellen fordítod. steven seagal is ezt csinálja a filmjeiben.Szerintem egy muay-thai sokkal hatékonyabb offenzív lévén, és strapabíróbbá tesz+hamarabb elsajátítható
2011. jún. 11. 17:36
 3/16 anonim ***** válasza:
A muay thai versenysport, így nem lehet összehasonlítani az aikido-val ami egy harcművészet. Egy jó mesterrel néhány év alatt egy nagyon hatékony önvédelmi tudásra teszel szert vele, bár én inkább jujutsu párti vagyok (ebből alakult ki az aikido is) jóval agresszívebb és keményebb, mint az aikido, meg talán rövidebb idő alatt teszel szert benn használható önvédelmi tudásra. De az aikido is igen jó harcművészet kitartóan gyakorolva.
2011. jún. 11. 17:44
 4/16 anonim ***** válasza:
aikido látványos ,de szerintem nem biztos ,hogy olyan hatékony mint amilyennek látszik
2011. jún. 12. 20:29
 5/16 anonim ***** válasza:

Az aikido egy nagyon szép és látványos mozgásművészet, de önvédelemre alkalmatlan.

Arra már inkább ju jitsu, az jóval hatásosabb

2011. jún. 13. 13:04
 6/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen harcművészetet űzöl, de az aikido igenis elég hatékony önvédelem na nem fél év alatt. Bár én túl lágynak tartom úgyhogy marad a jujutsu.
2011. jún. 13. 15:31
 7/16 anonim ***** válasza:
Jómagam is Ju Jitsu-zom, és az eddigi Aikido-s tapasztalataim nem sok jóval kecsegtettek...
2011. jún. 13. 16:36
 8/16 A kérdező kommentje:
Ahol lakom mind van ju-jitsu és aikido is szerintetek melyik a jobb utcára?
2011. jún. 13. 17:51
 9/16 anonim ***** válasza:
Egyértelműen a Ju Jitsu!
2011. jún. 13. 18:15
 10/16 anonim ***** válasza:
HA a kettő közül választani akarsz akkor egyértelműen a jujutsu.
2011. jún. 13. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!