Elvesztem a szénhidrátok között. Most melyiket lehet és melyiket nem?
Jól van.. nem fa.szság, de én most kiélvezem azt a kis győzelmet hogy voltaképp még szerinted is hasznos a hús-zöldség étrend, hiszen.. te levezetted hogy ez a korlátozás kalóriadeficitet eredményez stb. stb.
Legjobb, legtisztább étrend, számos betegség szépen meggyógyul mellette, és még Marcii szerint is jó fogyáshoz :D
Ne kezdj visszakozni, nem ér! :D
Azt írtad a zsír laktatóbb tehát fehérje-zsír evés mellett kevesebbet eszik az ember, összességében kevesebb kalóriát!
Maradjunk ennyiben szerintem. Ch evés amúgy káros, hormonálisan is, egyik érezhető hatása a vércukor és inzulinszint ingadozás ami valóban korai éhséget is okoz így tényleg könnyebb szénhidrátokból gyakrabban enni, hamar megéhezni, többet enni..
Igen de ez teljesen emberfuggo.
A ch pedig nem káros.
A tudomány szerint embereknek életük hátralevő részében gyógyszert kell szedniük, meg úgy egyébként ott rohadhatnak meg ahol vannak, de legjobb ha gyógyszert szednek mert így egész nagy pénzeket az adott ipar irányába mozgathatnak.
Szerintünk ez helytelen, és inkább az egészséges életet kell választani. Ehhez viszont alap a ch szegény táplálkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!