Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Elvesztem a szénhidrátok...

Elvesztem a szénhidrátok között. Most melyiket lehet és melyiket nem?

Figyelt kérdés
Azt hittem a rizs, zabpehely, abonett jó. AZ Update oldalon viszont egyenesen hízlalónak tartják mindegyiket, és azt írják, hogy csak tömegnöveléshez jók, szálkásításhoz nem... Most mi az igazság? Jobb az Update kenyér talán? (Egyébként heti 2x kondizok esténként, 3x futok éhgyomorra, tehát nem ettől akarok csak lefogyni). Csak jó lenne egy kis segítség a tapasztaltabbaktól. :)
2014. máj. 30. 10:49
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:

Jól van.. nem fa.szság, de én most kiélvezem azt a kis győzelmet hogy voltaképp még szerinted is hasznos a hús-zöldség étrend, hiszen.. te levezetted hogy ez a korlátozás kalóriadeficitet eredményez stb. stb.

Legjobb, legtisztább étrend, számos betegség szépen meggyógyul mellette, és még Marcii szerint is jó fogyáshoz :D

2014. jún. 1. 21:53
 42/51 anonim ***** válasza:

Ne kezdj visszakozni, nem ér! :D

Azt írtad a zsír laktatóbb tehát fehérje-zsír evés mellett kevesebbet eszik az ember, összességében kevesebb kalóriát!

Maradjunk ennyiben szerintem. Ch evés amúgy káros, hormonálisan is, egyik érezhető hatása a vércukor és inzulinszint ingadozás ami valóban korai éhséget is okoz így tényleg könnyebb szénhidrátokból gyakrabban enni, hamar megéhezni, többet enni..

2014. jún. 1. 21:55
 43/51 anonim ***** válasza:
Lehet fogyni vele de kozel sem ez a legoptimalisabb izommegtartashoz.
2014. jún. 1. 21:56
 44/51 anonim ***** válasza:

Igen de ez teljesen emberfuggo.

A ch pedig nem káros.

2014. jún. 1. 21:58
 45/51 anonim ***** válasza:
Az osszes szuperdieta nem mas mint egy etelcsoport korlatozasa. Miert ne legyen inkabb mértékletesség korlatozas nelkul ha egyszer nincs semmi elonye az egyikneek a masikkal szemben?
2014. jún. 1. 21:59
 46/51 anonim ***** válasza:
Mert gyógyászati szempontból van előnye :3
2014. jún. 1. 22:04
 47/51 anonim ***** válasza:
Szerinted. A tudomany szerint nem.
2014. jún. 1. 22:54
 48/51 anonim ***** válasza:

A tudomány szerint embereknek életük hátralevő részében gyógyszert kell szedniük, meg úgy egyébként ott rohadhatnak meg ahol vannak, de legjobb ha gyógyszert szednek mert így egész nagy pénzeket az adott ipar irányába mozgathatnak.

Szerintünk ez helytelen, és inkább az egészséges életet kell választani. Ehhez viszont alap a ch szegény táplálkozás.

2014. jún. 1. 23:06
 49/51 anonim ***** válasza:
Nem az.
2014. jún. 1. 23:12
 50/51 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés csak egészségügyben releváns emberekre tartozik (orvosok, gyógyítók, életmód tanácsadók), persze véleményed neked is lehet. :)
2014. jún. 1. 23:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!