Elvesztem a szénhidrátok között. Most melyiket lehet és melyiket nem?
Futsz éhgyomorra? Kemény ember vagy te.
Az update oldal minden, csak nem hiteles forrás.
A rizs, zab, abonett mind keményítő alapú élelmiszerek. A keményítőnek van egy hatása.. nem a legjobb tápanyag, nem ideális energiaforrás.
Az update kenyér jobb-e? Semmiképpen sem. Csak szénhidrátban szegényebb, de összességében azt jóval kevésbé nevezném élelmiszernek mint a rizst vagy a zabot.
Rizs mértékkel mindenképpen jobb mint az update szójás kenyér bármilyen kis mennyiségben.
Nekem valahogy az éhgyomorra futás hatásosabbnak bizonyult, meg reggeli kakas vagyok. :)
Délelőtt szoktam ezeket csak enni, meg rizst a csirkéhez ebédre, és abonettet túróval edzés előtt.
Én mondjuk nem szeretnék fogyni, de paprikát és paradicsomot ettem ma szénhidrátnak, és korai ebédet tervezek, úgyhogy uborkát és salátát+káposztát is eszem nemsokára.
Erősen tudom ajánlani ezt (vagy hasonlót) többek között neked is.
MinimorRris nem értem, miért lenne izületgyilkos? Természetesen nem betonon kell és tornacipőben..homok, erdő, döngölt föld, jó futócipővel..nekem pár éve már bejön.
De jó még a pedálozás is, csak ahhoz nem jó pl. egy 30as csepel..tehát mindennek megvan a maga eszközigénye is. Szerintem a futás a legolcsóbb.
Edzéstechnikailag ergya, középszerű mozgás.
Marcinak pedig igaza LESZ!
Amint a magyar lakosság 60%-a nem lesz elhízott. Amíg viszont az, addig én kijelentem, hogy az idejét múlt kalóriamodell elmélet és a szénhidrátfogyasztó táplálkozás MEGBUKOTT és leváltást igényelnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!