Egy 15 éves fiúnak, hogy lehetséges a gyors izomnövelés, hogy kocka hasa legyen?
Figyelt kérdés
Gondolok itt edzés gyakorlatokra s darabszámra , milyen étrenkiegészítőt használjak , ami nem káros a szervezetre stb...
és mennyi idő után látszódik a változás?
2013. ápr. 23. 18:17
41/53 anonim válasza:
Az orvosis pedig én volnék, üdv, és örvendek :D
Ha nem volnék ma ilyen fáradt és elfoglalt, még tovább is érdekelne a vergődése, de számomra már kezd átmenni a mezei facepalm kategóriába.
42/53 anonim válasza:
Hát szerintem én bcsánatot kértem de mind1
43/53 anonim válasza:
"Magára tenni" ez a kifejezés is de szemet szúr. Mert mik vagyunk mi? Valami legoemberek akik fognak egy kiegészítőt azt "magukra teszik"? Ne idegesítsél már föl, az izom az ott van és kész, kb 242305431541. alkalommal mondjuk el neked, hogy ki kell dolgozni aztán szükség szerint zsírt égetni felőle, hogy látszódjon, de amilyen makacs öszvér vagy, előbb tanítanám meg a testépítés alapjait egy tűzcsapnak, mint neked. Ha csak annyira vennéd a fáradságot, hogy megnézd a linket amit Wash adott...
44/53 anonim válasza:
Jó-jó ti vagytok a profik amugy értem mit mondtok csak az én véélleményem h ugy könyebb ha még sovány ettöl függetlenül lehet igazatok
45/53 anonim válasza:
Bence érdekes a neved. Én nem dicsekednék a Hitler imádással.
Szerintem a Bence arra gondol ,hogy ha izmos a hasa az embernek akkor a plasztikai sebész nehezebben tudja berakni az implantátumot, de ha nincs rajta se izom se zsír akkor könnyű dolga van. [link]
Fogadjunk ,hogy horogkeresztet formáz a hasizma.
Kérdező Ne törődj a 88-el! Hallgass Montezre és a hozzáértőkre.
46/53 anonim válasza:
Na igy szerintem jobb beszélni:D:D egyébként igaz bár bocsi de vissza térek a háromszög izomra lehet hülye vagyok de én olyanrol még nem hallotam:D
47/53 anonim válasza:
Te miröl beszélsz Hitler imádat?hát ez érdekes nem feltétlenül arra útal ha útána nézel akkor mást gondolsz majd és amugy meg szerintem nem a témához illet ez:D
48/53 anonim válasza:
ddrake és Montez is normálisszerintem amugy is Montez segitet nekem egy csomó mindenben, de te amit írtál hát elgondolkodtam rajta.Amugy meg elitélem amit csinált Hitler
49/53 anonim válasza:
Én mindenkinek próbálok segíteni, ha nem kötözködik értetlenül. Na szóval lezárhatjuk, szerintem végre kezded érteni, hogy mit írogattunk ennyi oldalon keresztül.;)
50/53 anonim válasza:
Értem szerintem is zárjuk le :)és télleg bocs mindenkitöl:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!