Bence ha elolvastad volna amit írtam vagy ami Wash linkelt, akkor értenéd a lényeget, ha erre nem vagy hajlandó, akkor nem tudom mit akarsz Montezzel vitatkozni mikor neki már egy jó pár éves tapasztalata van ebben a sportban.
2013. ápr. 23. 20:08
28/53 anonim válasza:
Nagyon vicces vagy komolyan, de a hasamrol küldök szívesen bárkinek képpet aztán küldhetek ti is.
29/53 anonim válasza:
Ez nem igaz bzmeg, ez direkt trollkodik. Akkor lesz valakinek kockás hasa ha 1. izmos a hasa 2. kevés rajta a zsír. Ezen nem értem mit nem lehet érteni. Ha nem tömegnövel, nem lesz izma-->nincs kockahas. Ha fut, leadhat a zsírból-itt megjegyezném, hogy nem, nem külön a hasából-, de izma továbbra sem lesz, ha már most sincs, eleve mint aerob tevékenység izmot zabál valamilyen mértékben...
Ér-ted-már? Egy 50-60 kilós gyereknek aki még nem nagyon edzett életében izomépítő sportot, annak először tömeget kell növelnie, hogy jöjjön föl valami hús. Aztán, ha már van mi felől leadni a zsírt, majd szálkásít.
30/53 anonim válasza:
Nem mert én is ugy kezdtem hogy 54 kg voltam és akkor kell a kockákat oda tenni nem amikor már felszedet 15 kg
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!