Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy 15 éves fiúnak, hogy...

Egy 15 éves fiúnak, hogy lehetséges a gyors izomnövelés, hogy kocka hasa legyen?

Figyelt kérdés

Gondolok itt edzés gyakorlatokra s darabszámra , milyen étrenkiegészítőt használjak , ami nem káros a szervezetre stb...

és mennyi idő után látszódik a változás?

2013. ápr. 23. 18:17
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
Bence és akkor mi van, ha neked így van 6 kockád? Ezzel a kérdezőnek vagy másnak nem lesz jobb, nem lesz neki is, ha nem olyan a genetikája. Ne legyél már értetlen.:)
2013. ápr. 23. 19:06
 12/53 anonim ***** válasza:
Bizony, nekem is kockás volt, világéletemben, akkor is, amikor még nem tudtam odafigyelni annyira a kajára, mert a szüleim kosztját ettem, és még épp hogy csak valamicskét mozogtam. Viszont ezt nem alkalmazhatjuk minden emberre, hiszen ez nem az én érdemem volt, hanem az extrém ektomorf alkatomé :P
2013. ápr. 23. 19:15
 13/53 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem anorex mértékűen nem volt kockahasam.

2013. ápr. 23. 19:19
 14/53 anonim ***** válasza:
Montez senki nek sem lesz jobb csak igazábol nem értetem, hogy minek a tömgnövelés ha kockás hasat akar és még most sem értem teljesen:D
2013. ápr. 23. 19:38
 15/53 anonim ***** válasza:
Azért bakker, mert ha nincs semmi izma a hasán, akkor nem alakul ki a semmiszarfos kajától, hanem kell tömegnövelő étrend és edzés. Ettől vastagodik meg az izom a hason is.Utána lehet zsírtalanítani. Mit nem lehet ezen érteni?
2013. ápr. 23. 19:44
 16/53 anonim ***** válasza:
mert szerintem meg futtnia kéne vagy valahogy leadni a hassábol.:D
2013. ápr. 23. 19:51
 17/53 anonim ***** válasza:
Bence ha arra gondolsz, hogy tömegnövelés helyett egyből szálkásítana, akkor is látszanának a kockái jól gondolod, mivel mindenkinek kockás a hasa csak zsír fedi a legtöbb emberét. Montez azért írja a tömegnövelést először, hogy azoknak a kockáknak legyen már legalább valami tömegük, legyen ott egy kis izom is. Pl. hiába kezd el szálkásítani egy amúgy is alacsony testsúllyal rendelkező emberke(kevés izom), igaz, hogy szálkás lesz de ha alig van rajta valami izom, akkor nem lesz olyan látványos. Gondolj az éhező kiskölykökre rajtuk is kevés a zsír de izom is alig van rajtuk. Remélem így jobban érted Montez mit akar ezzel.
2013. ápr. 23. 19:52
 18/53 anonim ***** válasza:
Ó, anyám, olvasd el a linkem, meg nézd meg a képet...
2013. ápr. 23. 19:52
 19/53 anonim ***** válasza:
Nem hiszem el,hogy ennyire értetlen vagy. Ha nincs valakin zsír, de nincs kockahasa, csak ilyen kis lapos éhségkocka, akkor mi a f@szért fusson? Attól nem nő meg a hasizom! Hanem még satnyább lesz. De tőlem értetlenkedj még vagy egy órát, engem tovább nem érdekel.
2013. ápr. 23. 19:53
 20/53 anonim ***** válasza:
Hát én nagyon sovány voltam kb 4 hónapal ezelöt mikor kezdtem a dolgokat azota felszedtem 9kg -ot ami nem olyan sok és a kockáim ugyan olyanok mint voltak. :D
2013. ápr. 23. 19:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!