Egy 15 éves fiúnak, hogy lehetséges a gyors izomnövelés, hogy kocka hasa legyen?
Figyelt kérdés
Gondolok itt edzés gyakorlatokra s darabszámra , milyen étrenkiegészítőt használjak , ami nem káros a szervezetre stb...
és mennyi idő után látszódik a változás?
2013. ápr. 23. 18:17
31/53 anonim válasza:
Pontosan, 12 kocka :D Hiszen köztudott, hogy az edzéssel újabb és újabb izmokat lehet felpakolni a testünkre, amelyekkel mások nem rendelkeznek. Én pl. a csúcsomon szert tettem egy háromszögletű-téglalap izomra a homlokomon. Sajnos a hasam a 11. kockánál elakadt, a másik már nem jelent meg, gondolom, nem edzettem elég keményen :/ Na de kinek milyen új izmai jelentek meg? És ezeket dokumentálták már az újságok? Bátran mondjátok el ti is a tapasztalataitokat :D
32/53 anonim válasza:
Biztos Ronnie Coleman is akkor tette oda a kockákat, mielőtt még felszedett volna 50 kilót, hiszen utána már nem lehet a kockákat oda "betenni". Én meg majdnem elfelejtettem betenni az egyik bicepszemet, mielőtt tömegnöveltem, szerencsére, idejében eszembe jutott és még épp befért. -.-
33/53 anonim válasza:
Gratulálok ujabb értelmes hozzászolásodhoz, ezzel csak az a baj, hogy 11 kockát nem nagyon tudsz te össze szedni :x De képpet cserélhetünk
34/53 anonim válasza:
Azért, mert jó genetikád van szerinted mindenkinek az van? Akkor most én is kezdjek el feszengeni, mert már 1 éve nem végzek súlyzós edzést és a kajára se nagyon figyelek és kockás a hasam. Tudod ilyenkor átlagban beszélünk az emberekről főleg, hogy nem tudunk róluk sok adatot.
35/53 anonim válasza:
Jó napot, a nevem Mr. Irónia. Nem hiszem, hogy már találkoztunk volna.
36/53 anonim válasza:
Ironikus emberke egy ember 8 kockánál többet ha belehal sem tudt oda tenni:DDDDDde gondolom te olyan ízom vagy:D
37/53 anonim válasza:
Egyébként nem tudom melyik homokos társkereső oldalnak nézted be a gyk-t, hogy azt várod el tőlem, hogy férfihasakról fogok képet cserélgetni. Nem érdekelnek a pelyhedző kis hasizmaid, ahogyan már továbbra az sem, hogy hogyan próbálsz itt sokkal fiatalabban, a hiányos kis ismereteiddel vitatkozni egy sor tapasztalt sportolóval, akik közül nem mellesleg az egyik élelmiszermérnök, egy másik pedig orvostanhallgató. Én itt végeztem, bár bevallom, az elején egész jót derültem rajtad.
38/53 anonim válasza:
wash és én is élelmiszer mérnökök vagyunk. A kis debilgyökér hasa meg a kutyát sem érdekli, de hadd égesse magát a kiskocsog!:)
39/53 anonim válasza:
Köszönöm a kérdésedet, 179 cm magas vagyok és 81 kiló, és kockás a hasam. De mondom, ha ennyire nyálcsorgatva várod más férfiak adatait, akkor megint mondom neked, vannak külön erre a célra kihegyezett oldalak is.
És örülök, hogy végre leesett, hogy a 11 kockát sehogy sem lehet összehozni, de tudod a 12 sem, amit írtál.
40/53 anonim válasza:
Nem homokos oldalnak néztem csak gondoltam ha már izmos vagy akkor megnézhetjük kinek van több:)
Na de hát bocsánatot kérek mindenkitöl föleg a kérdezötöl, csak hát nem értem minek kéne tömegnövelni ha etszer igy a kockákat hamarb magára tudja tenni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!