Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha fekvőtámaszt tudok csinálni...

Ha fekvőtámaszt tudok csinálni 30at szabályosan akkor fekvenyomó padon is beletudok nyomni a saját testsúlyomba? És lenne még egy kérdés a húzockodást mi helyettesíti?

Figyelt kérdés
2013. márc. 29. 14:06
1 2 3 4
 31/37 MrHard ***** válasza:
:D nem-nem :D
2013. ápr. 2. 13:55
 32/37 FAKESZmester válasza:

77kg mérleg 55kg-ot mutat fekvőtámasz alsó pozíciójában :D

am ha kézenállásban végzel karhajlításokat ott már a teljes testsúlyodat mozgatod

2013. ápr. 3. 17:58
 33/37 anonim ***** válasza:

ma 17:58

Az viszont már elsődlegesen a vállizmaidat dolgozza meg, nem a tricepszed és a melled. Egyébként az is érdekes. Kézenállásból én megcsinálok 15db karhajlítást, és 75kg vagyok. A konditeremben viszont a vállból nyomást csak 40kg-al végzem. Fuck logic.

2013. ápr. 3. 22:20
 34/37 FAKESZmester válasza:

van benne logika

a saját súlyos gyakorlatok nagyon összetettek rengteg izom dolgozik a végrehajtásban, a súlyzók meg valamennyire izolálják az izmokat

de 15 karhajlítás az szép teljesítmény :D

2013. ápr. 6. 22:26
 35/37 anonim ***** válasza:

Utánagondolkodtam. Végül is igaz amit írsz, viszont saját testsúlyos gyakorlatokat is lehet izoláltan végezni, csak egy kis gyakorlás kell hozzá. Húzódzkodni is lehet pl csak bicepszből, csak nehéz. Ugyanakkor a súlyzó sem mindig izolál, erőemelők pl a fekvenyomásban a felsőtestük összes izmát használják.

Inkább az lehet a dologban, hogy ameddig a súlyzót leengedjük teljesen(ki nyak mögé, ki nyak elé), és onnan nyomjuk ki, addig a kézállásos karhajlításnál nem tudod ezt megcsinálni, mert akadályoz a fejed. Bár ha 1-1 zsámolyt rakok a kezem alá úgy kiküszöbölhető, de még így nem próbáltam :D

2013. ápr. 7. 16:06
 36/37 anonim ***** válasza:
Az erőemelők szándékosan nem izolálják az izmaikat, mert ha izolálnának, akkor kevesebb súlyt tudnának kinyomni, az ő céljuk pont az izolálás ellentéte.
2013. ápr. 7. 16:27
 37/37 anonim ***** válasza:
Igen, én is ezt írtam.
2013. ápr. 7. 17:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!