Ha fekvőtámaszt tudok csinálni 30at szabályosan akkor fekvenyomó padon is beletudok nyomni a saját testsúlyomba? És lenne még egy kérdés a húzockodást mi helyettesíti?
Figyelt kérdés
2013. márc. 29. 14:06
21/37 anonim válasza:
De nektek ilyen széles a mérlegetek, hogy vállszélességben ráfér a kezetek?
22/37 A kérdező kommentje:
:S hát ilyen szűken!!!!!
2013. márc. 29. 15:04
23/37 MrHard válasza:
:D:D:D nem vagytok normálisak! Teljesen más a kettő! Más a mozgásforma, más a terhelés stb... Ha nem jártál még kondizni és mondjuk tudsz csinálni 30 fekvőtámaszt, attól még valószínű, hogy fekve-nyomásnál először 30 kg-ba is csak párat tudsz belenyomni (5-8), hiába vagy 80 kg! Ne tegyél fel ilyen kérdéseket, hanem menj és próbáld ki!
24/37 anonim válasza:
Nem véletlen, hogy mást mér mindenkinek:) magasság is befolyásoló, meg hogy honnan ered a testsúlyod. Mivel a lábad van a földön, akkor nyilván kevesebbet fog mutatni a mérleg, hogyha vastag, izmos lábaid vannak, és nyilván többet fog mutatni a mérleg, hogyha pocakos vagy, és hasra hízol, pipaszár lábakkal...
25/37 kovpet válasza:
MrHard: a mozgatandó súly a kérdés, az meg ugyan az szűken is meg szélesen is :)
Nagy József Tamás: nyilván ez csak egy közelítő, pontatlan mérés, de szerintem ez a 20% akkor is sok különbség.
Akinek van kedve (és mérlege)... nem mérné le? Kíváncsi vagyok :)
26/37 anonim válasza:
én 70kg vagyok és a mérleg a f.támasznál 50kg mutatott.ezt pont most ki is bírom nyomni de mielőtt elkezdtem edzeni akkor is ment már a 30fekvő de fekvenyomásnál a 30kgnál majd be.....tam
27/37 lulu77 válasza:
72kg vagyok, és 55kg-ot mutatott kb amikor fekvőztem.
28/37 MrHard válasza:
Kovpet: ???? semmit nem írtam a szűk és a széles fekvőtámaszról, én azt írtam, hogy teljesen más a fekvőtámasz és a fekve-nyomás, mint mozgásforma! Hiába tudsz a saját testsúlyod 70-80%-val 30db fekvőtámaszt nyomni, a fekve-nyomásnál először ez nem fog menni! De ezt már leírta az előttem szóló is...
29/37 anonim válasza:
Én is lemértem. 80 kg vagyok, fekvenyomáskor karonként 23 kgot mutat a mérleg, tehát 80-ból 46. Alig több, mint 50%.
30/37 kovpet válasza:
MrHard: bocs, félre értettelek akkor. Azt hittem, a feletted kommentelőkre reagáltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!