Másnak is ennyire nincs érzéke/kitartása a sporthoz vagy csak én vagyok ilyen tehetségtelen? 24F
Telefonra letöltöttem egy appot, hogy fekvőzzek. Nem iazán szerettem csinálni, amiért elkezdtem az volt, hogy egyrészt elég vékony vagyok, másrészt valahogy azért csak kikellene nézni amikor prostikhoz megyek. De aztán rájöttem, ennek semmi értelme.
Tegnap volt az, hogy annyi fekvőt kell(ett volna) megcsinálni, amennyit tudok, de 30 valahánynál rájöttem, hogy egyrészt úgy sem tudok eleget csinálni, másrészt semmi értelme ezzel szenvedni, és befejeztem,majd a programot is töröltem a telefonomról. És inkább tunyulok tovább.
Szóval azt szeretném kérdezni, hogy mások is vannak, akik ilyen tehetségtelenek, illetve akik ennyire utálják, vagy ebben is én vagyok a világon a legrosszabb? =D
24 F
Gyalog menjek? Menjél te a...:)
Neked a fontosabb, hozz érte áldozatot! ;)
További költség: út közbeni kaja, temetés, etc..
Nekem személy szerint nem fontos, a társadalom érdeke.
Miért áldoznék én rá. Kajálnod fölösleges, pocsékolás. Temetés minek, a természet elvégzi a piszkos munkát a föld felett is.
"Nekem személy szerint nem fontos"
Höhö, még ha konkrétan nem is írtad le, de az előző válaszaidból eléggé ez jött le.:)
"Miért áldoznék én rá."
Mert ezt tanácsoltad, erre kértél.
Hm, szeretek enni, nem érzem fölöslegesnek. Gondolj bele, ha nem ennék, nem tudnék veled itt társalogni, és nem szapulhatnám a sportolókat! :)
Mondjuk a családom miatt kell a temetés. Ja persze, a sok szteroid már elsorvasztotta az agyad: ők (valamiért) szeretnek, szóval eltemettetnének/kerestetnének. Ahogy korábban írtam: további költség.:)
Attól, hogy valakinek azt tanácsolom menjen el nyaralni, még nem fogom fizetni.
Akkor kérj a családodtól, fizettesd velük az utat, kölcsön is kérhetsz, az lényegében vissza nem térítendő lesz úgyis.
Szteroiddal nem élek, az a fajtádnak való, akinek büdös a meló.
Büdös a meló? Hm... max a sport, amúgy dolgozom.
Jaj, kedves válaszoló, téged sem az eszedért szeretnek úgy látom. Nincs értelme kérnem a családomtól, mert egyrészt: csak miattad tenném meg :), másrészt nem szép dolog hazudni, így biztos nem adnának. Mástól meg nem fogadok el pénzt, kizárólag azoktól, akik ilyen jó tanácsokat adnak.:)
Ó, most már nyaralásról beszélünk?
Te tényleg egy tipikus önimádó sportoló vagy: szapulsz mindenkit, és ha találsz egy paradoxont vagy oximoront (teccikérteni?)az írásodban, akkor rögtön mosod kezeidet. De nem baj, mert f@sza vagy és imádod magad, oh yeah sunshine!
Nem nagyon megy az elvonatkoztatás, mi? Leragadsz bizonyos szavaknál.
Meló alatt szimplán azt értettem, hogy büdös a munka, bármihez is kelljen. Jelen esetben sportba fektetett munka. Remélem értékeled türelmem, hogy egyszerű elméd felvilágosítására pazarlom időmet.
Nyaralásnak is fel lehet fogni végülis az utad, csak ne kérj retúrjegyet, a végén pedig az örök búzamezőkön sétálgathatsz.
Az önimádat nem az én műfajom, lehet neked jobban megy.
"Büdös a meló? Hm... max a sport, amúgy dolgozom."
Szerintem teljesen érthető, amit írtam és megfelelően reagáltam (persze ezt neked hiába mondom, tévedhetetlen vagy:)). Örülök, hogy így "megismertél"... egyébként a munkahelyemen mindenki elégedett velem.
Ehhez képest elkezdett magyarázni a hasonlatod... semmi gond.:)
"Az önimádat nem az én műfajom, lehet neked jobban megy."
És még te beszélsz arról, hogy leragadok bizonyos szavaknál?:D
Eddig úgy tudtam, hogy a nyaralás lazítást, a mindennapos hajtásból való hosszabb-rövidebb kiugrást jelenti...
No mindegy, figyelj, a lényeg, hogy f@sza csávó vagy, meg, hogy tudsz menni gyúrni... őszintén szólva én baromira elfáradtam tőled, ergo bár szívesen veszem (venném) újabb gyöngyszemeidet, de ha csak szapulni akarsz, akkor folytasd azt a konditermedben a kezdőkön. És élvezkedj.
Válaszolni meg majd néha-napján válaszolok.:)
"Eddig úgy tudtam, hogy a nyaralás lazítást, a mindennapos hajtásból való hosszabb-rövidebb kiugrást jelenti... "
Ezt a fajta "nyaralást" vehetjük hosszabb, tartós kiugrásnak jelen esetben.
Én is élveztem gondolatviharainkat, -szellőinket, kellemes néha az ilyesmi.
Amúgy nem szokásom kezdőket szapulni, ők próbálkoznak, te nem. Ha letolnád a segged a kondiba, akkor biztos nem baszogatnálak, sőt, ha megkérnél biztos elmondanék bármit.
Adios!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!