Másnak is ennyire nincs érzéke/kitartása a sporthoz vagy csak én vagyok ilyen tehetségtelen? 24F
Telefonra letöltöttem egy appot, hogy fekvőzzek. Nem iazán szerettem csinálni, amiért elkezdtem az volt, hogy egyrészt elég vékony vagyok, másrészt valahogy azért csak kikellene nézni amikor prostikhoz megyek. De aztán rájöttem, ennek semmi értelme.
Tegnap volt az, hogy annyi fekvőt kell(ett volna) megcsinálni, amennyit tudok, de 30 valahánynál rájöttem, hogy egyrészt úgy sem tudok eleget csinálni, másrészt semmi értelme ezzel szenvedni, és befejeztem,majd a programot is töröltem a telefonomról. És inkább tunyulok tovább.
Szóval azt szeretném kérdezni, hogy mások is vannak, akik ilyen tehetségtelenek, illetve akik ennyire utálják, vagy ebben is én vagyok a világon a legrosszabb? =D
24 F
És tényleg kiemelten fontos a sportot úgy kezdeni h. "letöltöttem telefonra"?
Menj le kondiba, otthoni edzésnél elég gyér az esély h. valaha is tartós legyen.
Nem megyek kigyúrt, önimádó metroszexuálisok közé.
Meg egyébként is, járjon konditerembe az, illetve kondizzon az, aki csajokat felszedni és megk.urni. A kérdés magyarázatában ítam, hogy én ezt máshogy oldom meg... =D
Mert király vagyok.
Én kb. háromszor kezdtem el "sportolni", de 2-3 hét után mindig feladtam. Vékony, alapból csinos alkatú lány vagyok, mindig arra fogtam, hogy de hát én így is csinosan nézek ki. Ettől függetlenül ugyanúgy gyenge voltam. Oda kellett adnom a befőttet/üdítős üveget valakinek, hogy bontsa fel helyettem, nem bírtam felgyalogolni a hatodikra, csak úgy, hogy közel jártam az elhalálozáshoz (nem beszélve arról, ha boltban voltam, és cipeltem valamit, meg sem kíséreltem gyalog menni) és totál elegem lett abból, hogy gyenge vagyok. Rájöttem, nem azért kell sportosnak lennem, hogy jól nézzek ki, hanem mert idegesített, hogy hétköznapi dolgokat csak kínlódva tudtam megcsinálni, gyenge fizikumomból adódóan. A legutóbbi "mától sportolok" dolog jól sült el, október óta csinálom, és egyre jobb, napról napra jobb, és napról napra elégedettebb vagyok magammal és a teljesítményemmel.
Elkezdeni a nehéz mindig. És napról napra folytatni a nehéz. Nem vicc az, hogy fejben kell eldönteni. Amint eltökéled magad, fejben ott vagy, onnantól kezdve csinálod. Lehet, hogy egy hónapig úgy megy, hogy előtte fél óráig halogatod, meg nyivákolsz, hogy nincs kedved, de aztán fel kell kelni és megcsinálni. Ha elég eltökélt vagy, akkor 1-2 hónap után már teljesen természetessé válik.
Sok sikert! :)
Épp ez az, hogy én arra vagyok képtelen, hogy eltökélt legyek.
Amit írtam, már azt is hónapok óta letöltöttem, halogattam sokáig, aztán amikor nagy ritkán csináltam egy gyakorlat sorozatot belőle, másfél hét szünet következett.
Nyilván azért ódzkodom ennyire tőle, illetve azért csinálom ilyen ritkán, mert egyrészt nincs hozzá eltökéltségem, másrészt meg UTÁLOM MINDEN FAJTÁJÁT! :D :D :D
Más is így van ezzel?
Kedves 12:29-es!
Ha elsőre nem ment, talán másodjára sikerül: "Szóval azt szeretném kérdezni, hogy mások is vannak, akik ilyen tehetségtelenek, illetve akik ennyire utálják, vagy ebben is én vagyok a világon a legrosszabb?"
Ez nem tehetségtelenség kérdése, és nem te vagy a világon a legrosszabb kérdése !
Egyszerűen egy lusta dög vagy, akinek semmi kitartása, ennyi az egész. Az első fele az ok, mert nem vagyunk egyformák, vannak lusták, lustábbak és pörgős emberek , az viszont, hogy nem vagy kitartó az már rosszabb sokkal.
Mert az, hogy megfordult a fejedben, hogy valamit mozogni kellene, és még vetted is a fáradtságot, hogy neki is kezdtél ez dícséretes, de hogy annyi nincs benned, hogy végig is csináld .... ja, és pasi vagy ,nem egy rinyálós műkörmös liba !
Szóval mindegy mit csinálsz , csak sportolj valamit és rendszeresen, hidd el, ha kitartó vagy egy két hónapon át, már hiányozni fog !
Én lány vagyok, és nem azért járok terembe, mert pasit akarok felszedni és hidd el , a vasalt hajú homik nem járnak terembe, vagy legalábbis ahova én járok nem :)
Attól, hogy nem pasikat akarsz felszedni, biztos jókat élvezkedsz látványukon.
Hát igen, kitartásom az biza nincs.
Nem kall sportokat ajánlgatnod, egyrészt a fenti kérdés magyarázat miatt, másrészt pont te írtad, hogy lusta vagyok hozzá és ráadásul még kitartásom sincs meg. Szép öngólt lőttél.
24 évesen kezdjek el sportolni??? Rendszeresen, terembe járással??? NOOOOOOORMÁLIS???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!