Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Másnak is ennyire nincs...

Másnak is ennyire nincs érzéke/kitartása a sporthoz vagy csak én vagyok ilyen tehetségtelen? 24F

Figyelt kérdés

Telefonra letöltöttem egy appot, hogy fekvőzzek. Nem iazán szerettem csinálni, amiért elkezdtem az volt, hogy egyrészt elég vékony vagyok, másrészt valahogy azért csak kikellene nézni amikor prostikhoz megyek. De aztán rájöttem, ennek semmi értelme.

Tegnap volt az, hogy annyi fekvőt kell(ett volna) megcsinálni, amennyit tudok, de 30 valahánynál rájöttem, hogy egyrészt úgy sem tudok eleget csinálni, másrészt semmi értelme ezzel szenvedni, és befejeztem,majd a programot is töröltem a telefonomról. És inkább tunyulok tovább.

Szóval azt szeretném kérdezni, hogy mások is vannak, akik ilyen tehetségtelenek, illetve akik ennyire utálják, vagy ebben is én vagyok a világon a legrosszabb? =D

24 F

2013. jan. 7. 12:14
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
100%
Neked nem is kell sportolni, nem mindenkinek van hozzá affinitása. Ez nem gond. De az már inkább, hogy idejössz picsogni, mint egy hisztis p*csa, és képes vagy ezért egy kérdést kiírni. Milyen férfi vagy te?? Szánalom!
2013. jan. 7. 13:03
 12/58 A kérdező kommentje:

Mindnekinek kell egy hobbi...:D

Másrészt: nem írtam, hogy nem akarok izmos lenni. Az oda vezető úttól borsódzik a hátam!

2013. jan. 7. 13:09
 13/58 anonim ***** válasza:

Egy , én nem ajánlottam sportokat, kettő azt meg végképp nem, hogy menj terembe gyúrni !:)

Na igen, élvezkedek a pasik látványán .... hát megsúgom neked, hogy nem csak kigyúrt pasik járnak terembe és kb nekem a pasik jelenléte a terembe annyit jelent, hogy segítenek fel és lepakolni a súlyokat :)

2013. jan. 7. 13:14
 14/58 A kérdező kommentje:
Hiszi a piszi!
2013. jan. 7. 13:37
 15/58 anonim ***** válasza:

valójában semmi extra nincs veled kapcsolatban. ugyanaz a pózer vagy, mint az emberek 99 százaléka. Vágyaid vannak, de semmit nem teszel annak érdekében, hogy valóra váljanak.

tipikus lúzer hozzáállás, egy lúzertől.

De legalább ájfonod már van :D

2013. jan. 7. 14:03
 16/58 A kérdező kommentje:

Hopp, öngól: androidom van.

Abból is egy olcsóbb fajta.

2013. jan. 7. 14:27
 17/58 anonim válasza:
szerintem a szakadt androidos telefonod is okosabb nálad!!! egy lusta trehány vadbarom vagy!
2013. jan. 7. 18:04
 18/58 anonim ***** válasza:

Mennyi istenbarma éli ki itt magát, szánalmas, és ezt a kommentelőkre értem.

Amúgy nem jól állsz hozzá a dologhoz... Csak belevágni nehéz, te meg rögtön a közepébe, mindenféle terv nélkül, persze, hogy elmegy a kedved. Keress egy alap edzéstervet magadnak, kezdd el mondjuk a fegyencedzést, vagy kezdj el súlyzózni. Kisebb lépésekben kell edzeni, akkor lesznek kisebb sikerélmények, mindenért meg kell dolgozni. Ehhez bizony kitartás kell, ahhoz meg az, hogy tényleg akard. Ne legyél már punci, hogy: úgysem tudok eleget csinálni, semmi értelme... blabla. +20 kg túlsúlyos emberek indulnak el edzeni, és nem adják fel, nem sírnak, hogy nem megy. Szóval csináld, vagy ne csináld, nem adják könnyen.

2013. jan. 7. 18:20
 19/58 anonim ***** válasza:

"Mennyi istenbarma éli ki itt magát, szánalmas, és ezt a kommentelőkre értem. "

gratulálunk utolsó, üdvözlünk a körünkben ! :D

2013. jan. 7. 18:59
 20/58 anonim ***** válasza:
A kor nem számít.Van, aki 40-50 évesen áll neki edzeni vagy baleset után még mindig nem adja fel..Te egészséges vagy csak lusta, ami nem baj :).De 24 évesen ne legyél gyerekes.
2013. jan. 7. 19:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!