Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogy ennyire tehetségtelen...

Hogy ennyire tehetségtelen lennék, azt már nem hiszem el, mit tegyek mégis?

Figyelt kérdés

Kb másfél éve az évfolyamban viszonylag jól játszottam, azóta járok haverokkal heti szinten játszani másfél-két órás meccseket, és délutánonként suli után sötétedésig mindig gyakorlok, kapura lövök ilyenek. de ha meccs van egyszerűen leblokkolok, lassú vagyok, nem a mozgásra értem, hanem rosszul reagálok a dolgokra, néha rosszul döntök (passz stb) hosszan tolom meg a labdát, lőni se igazán tudok olyankor jól. nem tudom mit tegyek már, újabban a cipőre is adok (jön szét) és egyszerűen a labdának se tudok alányúlni ha kell, nem tudok magasat lőni stb. jártam egy jó fél évet nagyjából edzésekre is (heti 2-3) de aztán abbahagytam különböző okok miatt, így csak hobbi szinten tudom űzni, viszont zavar már, hogy kilógok a többiek közül (egy fix csapat van mindig, 10en vagyunk és a ranglistának eléggé az aljára sorolnám magam...)

16/F

2011. ápr. 20. 22:12
 1/2 anonim ***** válasza:

GreenTea

Önbizalom hiány, rutintalanság. Én ezekre gondolok! Ha edzésen, vagy magadba meg tudsz valamit csinálni, akkor azt éles helyzetbe is meg kell tenned!

2011. ápr. 20. 22:34
 2/2 anonim válasza:

Ha nem profi szinten focizol, hanem csak hobbiból, akkor sztem tök mindegy, hogy mennyire megy, mert nem az a lényeg, hanem hogy élvezed a játékot, és a többiekkel együtt sportolsz vmit.

Egyébként gyakorlással minden készség fejleszthető. Ha pedig nem hajszolod bele saját magad egy bizonyos teljesítménykényszerbe, lehet a játék is jobban megy majd. lehet már túlságosan arra vagy rágörcsölve, hogy jobb legyél, mint a társaid. Nem ez a lényeg. A saját képességeidből hozd ki a maximumot. Van aki foci tehetséggel van megáldva, van aki mással.

2011. ápr. 20. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!