Másnak is ennyire nincs érzéke/kitartása a sporthoz vagy csak én vagyok ilyen tehetségtelen? 24F
Telefonra letöltöttem egy appot, hogy fekvőzzek. Nem iazán szerettem csinálni, amiért elkezdtem az volt, hogy egyrészt elég vékony vagyok, másrészt valahogy azért csak kikellene nézni amikor prostikhoz megyek. De aztán rájöttem, ennek semmi értelme.
Tegnap volt az, hogy annyi fekvőt kell(ett volna) megcsinálni, amennyit tudok, de 30 valahánynál rájöttem, hogy egyrészt úgy sem tudok eleget csinálni, másrészt semmi értelme ezzel szenvedni, és befejeztem,majd a programot is töröltem a telefonomról. És inkább tunyulok tovább.
Szóval azt szeretném kérdezni, hogy mások is vannak, akik ilyen tehetségtelenek, illetve akik ennyire utálják, vagy ebben is én vagyok a világon a legrosszabb? =D
24 F
17: Na, azért nem szakadt! ;)
A többi, amit írtál, az igaz.:)
18: De, jól állok a dolgokhoz: ez az app, pl pont olyan, hogy az alapoktól kezd, kezdő szinttel.
Hát, pedig a valóság az, hogy: úgyes tudok eleget csinálni, semmi értelme... ezért született a kérdés.
20: De, számít a kor, főleg akkor, amikor 15 éves sz@ros kis kölykök izmosabbak nálam. Nincs értelme elkezdeni (de nem is erről szól a kérdés).
Utolsó... most mégis mi a fenéért adsz nekem tanácsokat?
Szerinted sportolni akarok?
Volt egy fellángolásom, ami elmúlt, és ez teljesen sejthető/kikövetkeztethető a kérdésemből és kommentjeimből. Te meg jössz és elkezdesz okoskodni. Oh my god.
kérdezŐt, jÓ, ideJét, akik, idŐt
Másrészt: feltettem egy kérdést, erre meg mindneki azzal jön, hogy így meg úgy kezdjek el sportolni. Nem tanácsok kellenek, hanem a kérdésre irányuló válaszok - amiből nem volt túl sok.
Ez az oldal azért van, hogy próbálunk segíteni másoknak tanácsokkal, saját tapasztalatokkal ! te egyikből sem kértél !
Ha a kérdésedre elegendő annyi válasz, hogy igen vagy nem, akkor IGEN, szerintem te vagy csak egy nagy lusta dög , akinek 24 évesen semmi kitartása. Mi az, hogy 24 évesen nincs értelme sportot elkezdeni ? Keresztapám 54 évesen tanult meg úszni, 56 évesen került először síléc a lábára, és tudod miért ? Mert van kitartása!
Igen, elegendő annyi válasz, amit leírtál. Látod, nem volt nehéz! :)
Keresztapádnak meg inkább unatkozott, azért kezdte el ezeket. Juhé, nagyon ügyi volt, csak ez baromira nem változtatja meg azt, hogy 24 évesen nincs értelme elkezdeni sportot.
*ásítás*
Akkor végképp azt mondom a sztorijára: juhé!
"Majdnem veled egyidős vagyok lány és ha ilyen pasik lennének csak mint te a korosztályomban inkább leszbi lennék !"
Úúúúúúúúúúristeeeeeen!!!!!!!!!!!!
Most nagyon megsértettél!
Javaslom, olvasd el a magyarázat 2. mondatát, legalább érzed, mennyire szétzúztad a lelki békém! XD
Hallod, te inkább ne is sportolj,szégyelném ha ilyen sporttársam lenne!
Olvass inkább sokat! Baromira rád fér!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!