Másnak is ennyire nincs érzéke/kitartása a sporthoz vagy csak én vagyok ilyen tehetségtelen? 24F
Telefonra letöltöttem egy appot, hogy fekvőzzek. Nem iazán szerettem csinálni, amiért elkezdtem az volt, hogy egyrészt elég vékony vagyok, másrészt valahogy azért csak kikellene nézni amikor prostikhoz megyek. De aztán rájöttem, ennek semmi értelme.
Tegnap volt az, hogy annyi fekvőt kell(ett volna) megcsinálni, amennyit tudok, de 30 valahánynál rájöttem, hogy egyrészt úgy sem tudok eleget csinálni, másrészt semmi értelme ezzel szenvedni, és befejeztem,majd a programot is töröltem a telefonomról. És inkább tunyulok tovább.
Szóval azt szeretném kérdezni, hogy mások is vannak, akik ilyen tehetségtelenek, illetve akik ennyire utálják, vagy ebben is én vagyok a világon a legrosszabb? =D
24 F
Nem kell konkrétumokat írni! :)
De, hogy örülj: a második válaszoddal bizonyítottad hipotézisem.
Köszi!:)
Nekem is vagy egy hipotézisem kedves testileg és szellemileg visszamaradott barátom.
Ez egy rendkívül találó, magvas, ugyanakkor helyzetedet maximálisan megvilágító, egyetlen szóval körülírható, rendkívül bonyolult kifejezés: te egy retardált, szánalmas f.sz vagy, debil szaknyelvvel élve egy hülye.
Nem kell megköszönnöd, a szakvéleményem ingyenes volt ezúttal.
Apádnak köszöngesd, hogy egy ilyen szerencsétlen idiótát alkotott és mondd meg, hogy lehetőleg a hátralévő életedben rád költendő pénzüket inkább óvszerre költsék a jövőben
Hát igen, a tipikus sportoló hozzáállás: a szülők felemlegetése és szapulása...
Ez a híres fair play? :D
No nem baj, elégedj meg ezzel is, a szapuláson kívül többre úgysem vagy képes! :)
"...szaporodás jutott eszembe amire veled ellentétben képes vagyok."
Örülök, hogy megy neked! Valamint: hajrá, húzz bele, hozz össze sok kis lurkót, akik majd hasonlítanak az apjukra - sajnos pont ezért tart ott ez az ország, ahol...:(
Nem szeretném, de mást tőled nem várhatok.
Viszont jobb későn, mint soha.
Számodra még mindig nem késő valami jót tenni, ami mindenki hasznára válna! A következő a javaslatom e cél eléréshez:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!