Tényleg ennyire tehetségtelen és rossz dj/producer
lennék?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
1 hete kb. elkezdtem fl studioval zenét írni...Már régóta arról álmodoztam hogy nagy dj leszek olyan zenéket fogok írni amikre milliók tombolnak.Nos írtam egy mixet,meg ezek után még csináltam remixet,bootlegeket...Felkraktam mindet youtubre,soundcloudra,a mixeket pedig mixcloudra.Nos,hát hogy is mondjam eléggé lehangolt az eredmény.Youtubeon kb 50-en néztek meg(ez még nem lenne baj,hisz honnan kéne az embereknek ismerniük)de az összes youtubera rakott számaim dislikolták.Ettől most nagyon elment a kedvem...nagyon bénának érzem magam.Aki szeretne segíteni az írjon nekem üzit és elküldöm hogy hol találhatók meg a számaim.Akik kicsit jártasabbak a témában azok talán segíthetnének is a jobbá válásban.
Ha dislikolták, akkor nyilván nem valami jó, de ezt te is sejted szerintem. Nagyon sokan vannak a szakmában, akik évtizedek óta ezzel foglalkoznak, 1 hét nagyon kevés ahhoz hogy az ember értékelhető minőséget hozzon létre. Majd ha meghallgatod ezeket a zenéket pár év múlva, nevetni fogsz magadon. Ezzel mindannyian így voltunk anno.
2012. okt. 31. 17:00
2/10 A kérdező kommentje:
Persze értem,hogy rosszak,de hogy tudnék magamon javítani?Hogyvalami értekelhetőt hozzak létre?
2012. okt. 31. 18:21
3/10 anonim válasza:
Ha nincs hozzá tehetséged, akkor nincs mit tenni. De egy hétnél mindenképp többet kéne rá szánni.
ha meg a DJ-zést tekintve ocsmány zenéket teszel a mixeidbe, (ahogy sokan), akkor nem lehetsz sikeres, maximum olyan körben akik szintén azt hallgatják. Ami szerintem nem cél.
2012. nov. 1. 09:22
4/10 A kérdező kommentje:
Najó,de nem feltétlenül nincs hozzá tehetségem,csak egyszerűen nemtudok 1 hét alatt tetszhetőt összehozni.
2012. nov. 1. 13:54
5/10 anonim válasza:
milyen néven raktad föl a mixeidt, stb-t a YouTube-ra???
2012. nov. 2. 12:23
6/10 anonim válasza:
1 hét alatt ne várj csodát. dillon francis (nem tudom ismered-e) ha jól emlékszem egy évre elvonult, és azzal foglalkozott hogy ableton-t tanult. na most tart ott, hogy dubstep/moombah/trap dolgokban egy elég ismert név. szóval gyakorolj, gyakorolj, és persze gyakorolj!
2012. nov. 2. 14:58
7/10 A kérdező kommentje:
Értem.Engem az zavar kissé hogy míg klasszikus hangszerekből mint hegedű,zongora stb. van zeneoktatás akkor a mai modern zenéből miért nincs?Na mindegy akkor próbálom magam a saját magam módján ügyesíteni :)
2012. nov. 2. 21:53
8/10 anonim válasza:
A zeneiskolában hangszeren játszani tanítanak (hegedülni, zongorázni, stb.). Az elektronikus zene általában szintivel készül, azon pedig úgy kell játszani mint a zongorán.A zeneszerzés más tészta. Azt viszont a zeneiskolában sem nagyon oktatják, max. konziban vagy fősulin. Vannak tanfolyamok, de elég sokba kerülnek, és kb. annyit érnél vele, mintha magadtól tanulod meg, max. egy kicsit gyorsabban. Idővel belejössz. Hallgattam a zenéidet, nem megyek bele a kritikába, mert még nagyon az elején vagy. Csinálj még sok-sok zenét, és idővel jobb lesz.
2012. nov. 2. 22:47
9/10 A kérdező kommentje:
Rendben köszi,de amúgy a zeneiskolához annyit hogy lassan 7 éve hegedülök ugyhogy annyi előnyöm van hogy a zeneelmélethez valamit értek :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!