A mai modern zenék (dubstep, drum and bass, egyéb ehhez hasonlók) rossz érzést, néha félelmet keltenek bennem, vagy idegesítenek. De inkább a rossz érzést mondanám. Más is van így ezzel?
Figyelt kérdés
2012. okt. 8. 22:47
1/7 anonim válasza:
én szeretem az ilyen zenét,de megértem,néha én is érzem :D kicsit dárkos :D
2/7 anonim válasza:
szeremcsére én a mai modern zenékre rá se keresek inkább ezzel megkímélve magamat.
3/7 anonim válasza:
én is így vagyok vele, nem mindig tudom őket meghallgatni, pedig alapjáraton mindkettőt kedvelem. erősen hangulat kell hozzá.
szóval nyugi, nincs veled semmi baj:)
(...vagy mindkettőnkkel van valami:DD )
4/7 anonim válasza:
ja, én már csak zajnak nevezem őket, nem foglalkozom velük. ha nem bírod, hallgass oylat, ami valódi zene. legyen az komolyzene minden mennyiségben, esetleg jazz, blues, népzene, ami tetszik.
5/7 anonim válasza:
Najó,de nem is dupstepet kéne hallgass,hanem valami rendes elektronikus műfajt,mint house vagy trance.A dupstepet én se szeretem,főleg Skrillexet nem,pedig én szeretem az elektronikus zenét.
6/7 anonim válasza:
a trance-már megbocsáss kedves utolsó-gagyi, unalmas ütemű tömegzene. Mindenki azt szereti. Amugy a kérdésre válaszolva: amikor szomorú vagy mérges vagyok, DJ Hidden-t hallgatok, iszonyat brutál dark dnb, segít levezetni a feszültséget,szeretem a változatos dob alapjait, a basszust meg a dallamokat az elején. Szinte úgy érzem, valami atomtámadás utáni világban menekülök a mutánsok elől xD felpörget/megnyugtat, szeretem a dark zenéket. És igényesek, a techno-fosoknál biztos igńuesebbek, csak nem felkapottak. Ahhoz kötélidegek kellenek :D igaz, néha én is félek, na akkor egyszerű neurofunk-ra váltok, ami azért lájtosabb. Melesleg én is csinálok ilyeneket 15/F
7/7 anonim válasza:
Engem idegesítenek.De szerencsére sikerrel távol tartom magamat tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!