Mit lehet élvezni a dubsteppen meg a hasonló tuc-tuc zenéken?
Szerintem ez a kérdés provokatív. Értelmetlen a saját ízlésedből kiindulva más ízlését bírálni.
Üdv: Egy öreg rocker
Közöttük is vannak jó számok, amiket tehetséggel készítettek. Van borzasztó élvezhetetlen rockzene is.
Szerintem a legszarabb zenék közül a hardtechnó meg a tektonik vinné a citromdíjat, mert azok tényleg förtelmesek.
Semmi dallama és semmi szövegvilága???
Erre most egy számmal szerenték neked válaszolni!
Mit lehet élvezni ízlésviták szításán? Nekem nem sikerült még mosoly nélkül hallgatnom a szokvány röfögő dubstepet, és tetszik az is, nem csak a szelídebb. Ettől még nem mondom a metalcore cuccokra, hogy igénytelenek. Ha a dallam nélküli zene nem zene, akkor sortűz a Stompnak? Ha az elektronikus zene nem zene, akkor vágjuk agyon Jean Michel Jarre-t is, meg lehetőleg a Kraftwerk és a DM is pusztuljon? Ha zenész vagy, miért nem veszed tudomásul, hogy egy vekker ketyegésére néha, véletlenszerű időpontokban leütött, tetszőleges zongorabillentyűk is ZENÉT adnak? Még az is lehet, hogy tetszene. Nekem persze könnyű dolgom van, megtanítottam magam örömet találni szinte bármiben, és ez nem csak zenében él. Ha más nem, jól körberöhögöm azt, ami gáz. Pedig milyen jót lehetne duzzogni rajtuk... :]
Egyetértek veled abban, hogy a dubstep kegyetlenül aberrált zene. Csak míg te ezért nem szereted, nálam ez az egyik meghatározó különlegessége. Ennek ellenére az az egy, amit régebben összeütöttem, egy "aberrálatlan", viszonylag kellemes, remélem tetszeni fog:
Ebben messze nem annyi a munka, mint bármelyik átlagos ugatós vinnyogósban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!