Másnak is ennyire nincs érzéke/kitartása a sporthoz vagy csak én vagyok ilyen tehetségtelen? 24F
Telefonra letöltöttem egy appot, hogy fekvőzzek. Nem iazán szerettem csinálni, amiért elkezdtem az volt, hogy egyrészt elég vékony vagyok, másrészt valahogy azért csak kikellene nézni amikor prostikhoz megyek. De aztán rájöttem, ennek semmi értelme.
Tegnap volt az, hogy annyi fekvőt kell(ett volna) megcsinálni, amennyit tudok, de 30 valahánynál rájöttem, hogy egyrészt úgy sem tudok eleget csinálni, másrészt semmi értelme ezzel szenvedni, és befejeztem,majd a programot is töröltem a telefonomról. És inkább tunyulok tovább.
Szóval azt szeretném kérdezni, hogy mások is vannak, akik ilyen tehetségtelenek, illetve akik ennyire utálják, vagy ebben is én vagyok a világon a legrosszabb? =D
24 F
"te inkább ne is sportolj"
A kérdés -másodlagosan- pont erről szól.:)
00:39-es
Nekem csak szánalmas tulajdonságaim vannak. :D
Egy szót se ejtettem magamról f.szfej. Még debil is vagy?
Ez esetben tény egy szívességet a társadalomnak, és ne élősködj rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!