Csak szerintem lehetne a tanárok jelszava a "no sport"?
Középiskolába járok, és az a véleményem, hogy a tanárok sose sportoltak semmit, és nem is értik a sport világát, arra is sz@rnak, ha valaki sportol, szerintük én kora délutántól estig tanulok és egész nap ülök.
Most a DMAA-s botrány kapcsán is megjegyezte az egyik tanár, hogy a táplálékkiegészítőket be kéne tiltani, máskor meg arról magyarázott, hogy délelőtt 10-ig 3 bögre kávét megiszik XD és mellesleg általában dagadtak és a cigit sem vetik meg sokan.
És ez gimnázium!
Mi a véleményetek?
A piros sarokban a címvédő, 87,57889 kg-os (fogalmam sincs:) 90%-on álló, vitathatatlanul legjobb válaszokat adó MONTEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!
A kék sarokba szólítom a kihívót a 77,549458495 kg-os BÉLA-GÉZA-PISTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁT!!!!
Egyhangú pontozás alapján a meccs vége Montez nyert. Elég is lesz a vitából.
Nem hinném, ezzel a szakkal (itt az iskolában) a se*güket kitörölhetik.
Visszatérve egy korábbi témára, meg a valódi életre nevelésre, tényleg hasznos, hogy le tudom vezetni, hogy a glükózmolekula hogyan bomlik fel a gyűrűs szerkezetéből, viszont, azt hogy melyik szénhidrátforrás hogyan szívódik fel nem tudom, pedig lehet az élet során többet használnám az utóbbi tudást...
75:
És még azt mondják, tévedés a sztereotípia az izomagyú emberekről :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!