Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Csak szerintem lehetne a...

Csak szerintem lehetne a tanárok jelszava a "no sport"?

Figyelt kérdés

Középiskolába járok, és az a véleményem, hogy a tanárok sose sportoltak semmit, és nem is értik a sport világát, arra is sz@rnak, ha valaki sportol, szerintük én kora délutántól estig tanulok és egész nap ülök.

Most a DMAA-s botrány kapcsán is megjegyezte az egyik tanár, hogy a táplálékkiegészítőket be kéne tiltani, máskor meg arról magyarázott, hogy délelőtt 10-ig 3 bögre kávét megiszik XD és mellesleg általában dagadtak és a cigit sem vetik meg sokan.

És ez gimnázium!

Mi a véleményetek?

2012. nov. 6. 21:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/80 SSanchez ***** válasza:
66%
Pistike, szólj anyádnak, hogy küldje vissza az alsógatyát, véletlen ott felejtettem.
2012. nov. 7. 18:58
 72/80 anonim ***** válasza:
69%

A piros sarokban a címvédő, 87,57889 kg-os (fogalmam sincs:) 90%-on álló, vitathatatlanul legjobb válaszokat adó MONTEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!

A kék sarokba szólítom a kihívót a 77,549458495 kg-os BÉLA-GÉZA-PISTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁT!!!!

Egyhangú pontozás alapján a meccs vége Montez nyert. Elég is lesz a vitából.

2012. nov. 7. 21:08
 73/80 anonim ***** válasza:
82%
:)
2012. nov. 7. 21:13
 74/80 anonim ***** válasza:
közel jártam a súlyhoz?
2012. nov. 7. 21:15
 75/80 anonim ***** válasza:
28%
pistike megmondom a frnakot egy veleééjig gsztustalan ember vagyok bármire képes vagyok gyűűlölöm a te fajtád de montez nálam is bizonyított szóval ha valami gondod van tesó,írj nekem nyugodtan és szívesen szétbaszom a segged meglátod milyenek az igazi testépítők és nem itt nyomod majd a süket szöveget!!!!ja sanchez te meg ülj a hátadra a focista dumádal te csira:D:D
2012. nov. 7. 21:19
 76/80 anonim ***** válasza:
Teljesen elijeszted pistikét :) még velem sem mert találkozni, pedig valószinű hogy nem bántottam volna. :)
2012. nov. 7. 21:24
 77/80 anonim ***** válasza:
Kérdező, csak merem remélni hogy van annyi logikája egy kémiaszakosnak hogy tudja hogy a szölöcukor hamarabb szivodik fel mint az a dolog aminek elöször le kell bomlania szölöcukorra
2012. nov. 7. 21:59
 78/80 A kérdező kommentje:

Nem hinném, ezzel a szakkal (itt az iskolában) a se*güket kitörölhetik.

Visszatérve egy korábbi témára, meg a valódi életre nevelésre, tényleg hasznos, hogy le tudom vezetni, hogy a glükózmolekula hogyan bomlik fel a gyűrűs szerkezetéből, viszont, azt hogy melyik szénhidrátforrás hogyan szívódik fel nem tudom, pedig lehet az élet során többet használnám az utóbbi tudást...

2012. nov. 7. 22:43
 79/80 anonim ***** válasza:

75:

És még azt mondják, tévedés a sztereotípia az izomagyú emberekről :-)

2012. nov. 8. 10:08
 80/80 anonim ***** válasza:
dehogy téves,legalábbis errefelé nem!
2012. nov. 8. 13:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!