Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Csak szerintem lehetne a...

Csak szerintem lehetne a tanárok jelszava a "no sport"?

Figyelt kérdés

Középiskolába járok, és az a véleményem, hogy a tanárok sose sportoltak semmit, és nem is értik a sport világát, arra is sz@rnak, ha valaki sportol, szerintük én kora délutántól estig tanulok és egész nap ülök.

Most a DMAA-s botrány kapcsán is megjegyezte az egyik tanár, hogy a táplálékkiegészítőket be kéne tiltani, máskor meg arról magyarázott, hogy délelőtt 10-ig 3 bögre kávét megiszik XD és mellesleg általában dagadtak és a cigit sem vetik meg sokan.

És ez gimnázium!

Mi a véleményetek?

2012. nov. 6. 21:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 anonim ***** válasza:

Öcsém egy jó gimnáziumba járt, heti 6 edzése volt, kosárlabdázott, mégis mindenből kitűnő volt végig. Ne mondja senki, hogy a középiskolai tananyag olyan rettenet sok, hogy sportolás mellett nincsen idő megtanulni, mert ez óriási hazugság. Éppen az a rendszer lenne az igazságtalan, amikor a sport miatt valakit előnyben részesítenek a suliban tanulmányi téren (ez nem ritka eset pl. egyes felsőoktatási intézményekben, USA-ban pl.), hiszen ez éppen olyan, mint ha a szellemi zsenit engednék nyerni egy sportversenyen.

Egyébként meg az emberek többsége nagyon egészségtelen életmódot él, ebbe a tanárok is beletartoznak, nem jobban és nem kevésbé.

Ha már a testépítők előkerültek, az is vicces, mikor a testépítők mondják meg a tutit orvosoknak és dietetikusoknak, holott utóbbiak némileg több biokémiai alappal rendelkeznek...

2012. nov. 7. 10:02
 12/80 anonim ***** válasza:
85%

Nem mondjuk meg a tutit, de egy tanár az nem sokat tud erről általában. Én már szakközépben többet tudtam a táplálkozásról, mint ők, most meg főleg, mivel élelmiszermérnök vagyok és fejlesztő egy gyógyszergyárban. Erről ennyit. De az orvosokat is meg lehet nézni, egy részük dohányzik, iszik, sz@r kajákat eszenek, sehogy nem néznek ki. Ezen nem azt értem, hogy nem nagyon izmosak, hanem rengeteg elhízott van köztük is.

De biztos nagyon értenek hozzá.

2012. nov. 7. 10:12
 13/80 anonim ***** válasza:

Montez :

Mondjuk egy tesitanárnak tanítják, tehát a mozgásról és a hozzá kapcsolódó táplálkozásról elvileg tudnia kell eleget, ha nem tud, akkor rossz tesitanár.

Az orvosok amúgy érdekes kérdés, mert pl. milyen az ha cigizik, holott pontosan ismeri a lehetséges következményeit. Szerintem ez csak egyszerűen emberi gyengeség, attól hogy tudja mi a jó, még lehet, hogy nem úgy él, ez nem feltétlenül az ismeretei minősíti, azok attól még lehetnek jók.

2012. nov. 7. 10:28
 14/80 anonim ***** válasza:
Mellesleg a testépítők sem a legegészségesebb életmódot választják, hiszen a legegészségesebb az lenne, ha az ember sovány, alacsony zsír %-al, és csupán annyi izommal, ami elég a mozgásszervi betegségek elkerüléséhez, miközben nagyrészt csak erőnléti edzéseket csinálna.
2012. nov. 7. 10:32
 15/80 anonim ***** válasza:
78%

Ja, éppem legyen csaka pár gramm izma, hogy tudjon kettőt lépni ugye? Ne viccelj már.:)

És eleve nem kéne összekeverni a profi koxos testépítőket a naturálokal, mint pl amilyen én is vagyok, akinél nincs nagy izomtömeg. Ez még bőven egészséges és mellette focizok heti 2*2 órát is. Ez csak azért írom, mert szokott jönni, hogy de mi nem tudunk futni, ami megint egy baromság. De te nagyon utálod a testépítést és ugye nem hagysz ki egy alkalmat sem, ahol bele lehet rúgni a súlyzós edzést végzőkbe?

2012. nov. 7. 10:37
 16/80 anonim ***** válasza:

Én nem utálom a testépítőket, csak azt rühellem, hogy rengetegszer ajánlotok olyan módszereket fogyni vagy mozogni kívánóknak, amellyel inkább izmosodnak, holott nem feltétlenül van erre mindenkinek szüksége. Ez egyébként is sportág függő, de ha egészséges életmódot akar valaki élni, akkor nem elsősorban az izom építésre van szüksége.

Ez meg sarkítás, mert nem erről volt szó:

"Ja, éppem legyen csaka pár gramm izma, hogy tudjon kettőt lépni ugye? Ne viccelj már.:) "

2012. nov. 7. 11:41
 17/80 anonim ***** válasza:
Mellesleg itt a kérdező kérdése még csak nem is vonatkozott a testépítésre, de már a 3. kommentelő belekeverte, mert egyeseknek mindenről csak ez tud eszébe jutni. Meg lehet nézni a "Sport, mozgás" kategóriát, 10-ből 8 kérdés testépítésre irányul, de a maradék 2-ben is megjelennek okoskodni egyesek...
2012. nov. 7. 11:44
 18/80 anonim ***** válasza:
82%

Ja, lehetne oldalakon keresztül vitatkozni, mert óriási baromságokat írsz bélagézapista. Fogyásra diétát és aerob edzést szoktunk írni. Abban pedig bizos marhára meg lehet izmosodni. :)

Eleve nem megy naturálban izomnövelés kalóriadeficitben, úgyhogy talán itt abba is hagyhatjuk, mert alapvető dolgokkal nem vagy tisztában. És igen, kellene testépítő kategória, ahová nem okoskodnak bele a dolgokba hozzád hasonló antiizom emberek.

2012. nov. 7. 12:00
 19/80 anonim ***** válasza:
0%

"Fogyásra diétát és aerob edzést szoktunk írni. Abban pedig bizos marhára meg lehet izmosodni. :) "

Szép hazugság, csak a valóság nem ez.

Ehhez képest mindig megy a győzködés arról, hogy gyúrjon is, ha már edzeni kezdett.

"Eleve nem megy naturálban izomnövelés kalóriadeficitben, úgyhogy talán itt abba is hagyhatjuk, mert alapvető dolgokkal nem vagy tisztában."

Szövegértés nulla, ennek semmivel nem mondtam ellent, szóval mivel is nem vagyok tisztában, nagyokos?

"És igen, kellene testépítő kategória, ahová nem okoskodnak bele a dolgokba hozzád hasonló antiizom emberek."

Szövegértés ismét 0, sehol nem hangoztattam, hogy ellene lennék az izom építésnek, mert nem is vagyok ellene, én a te és a hozzád hasonlók okoskodása ellen vagyok. Azt hittem értelmes emberrel vitatkozok, de ezek szerint az élelmiszeripari mérnök diplomádat is csak behazudtad, vagy az ecserin vetted.

2012. nov. 7. 12:38
 20/80 anonim ***** válasza:
82%
Bármikor megmutatom a diplomám te szerencsétlen. Le is ellenőrizheted a Corvinus egytemen. Ez már nagyon szánalmas, hogy ezzel akarsz visszavágni, hogy hazudok. Elismert gyógyszergyárban vagyok fejesztő, és ez sem kamu. Gyere találkozzunk és megbeszéljük a dolgokat.
2012. nov. 7. 12:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!