Csak szerintem lehetne a tanárok jelszava a "no sport"?
Középiskolába járok, és az a véleményem, hogy a tanárok sose sportoltak semmit, és nem is értik a sport világát, arra is sz@rnak, ha valaki sportol, szerintük én kora délutántól estig tanulok és egész nap ülök.
Most a DMAA-s botrány kapcsán is megjegyezte az egyik tanár, hogy a táplálékkiegészítőket be kéne tiltani, máskor meg arról magyarázott, hogy délelőtt 10-ig 3 bögre kávét megiszik XD és mellesleg általában dagadtak és a cigit sem vetik meg sokan.
És ez gimnázium!
Mi a véleményetek?
Nem a sportolók, hanem a testépítők csesztetése. Hiszen tudjátok, aki pl focizik, vagy ilyesmi "hasznos" sportokat űz, és nyeri az iskolának a kupákat a kerületi versenyeken, azokat bírja az összes tesitanár :D
Ez a "kora délutántól estig tanulok és egész nap ülök" mentalitásból már középiskolára nyugodtan kinőhetnél kedves kérdező. Ha arra tudsz időt szakítani, hogy facebook-oz, elmenj haverokkal, vagy akár itt GYIK-ez akkor a sport is megoldható, ebben biztos vagyok...
Utolsó!
Lehet rosszul írtam, én sportolok heti 5X küzdősportot!
A tanárok hiszik azt, h rengeteg időm van a sok szarságra és egész nap csak a tanulás megy.
A tesitanárok nagyon ostobák, semmit sem tudnak a táplálkozásról például, de az összes a világ legjobb focistája lett volna DE ő inkább tesitanár lett.
Attol függ, hogy melyik tanár:)
Az én sulimban elég sok volt az elhívatott tanár, és ezt tölünk is megkövetelték. De csak 1-2 volt olyan aki igazán értette a dolgát. A többi álltalában csak ordibált, kritizált minket, fenyegetőzött, vagy a másik osztálytársunkra mutogatott, hogy bezzeg ő milyen, okos, ügyes, és tehetséges. Ráadásúl némelyik eléggé kökorszaki nézeteket vallott az étkezésről, edzésről stb.
"A tesitanárok nagyon ostobák, semmit sem tudnak a táplálkozásról például, "
A 8 osztályt végzett testépítők talán többet tudnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!