Csak szerintem lehetne a tanárok jelszava a "no sport"?
Középiskolába járok, és az a véleményem, hogy a tanárok sose sportoltak semmit, és nem is értik a sport világát, arra is sz@rnak, ha valaki sportol, szerintük én kora délutántól estig tanulok és egész nap ülök.
Most a DMAA-s botrány kapcsán is megjegyezte az egyik tanár, hogy a táplálékkiegészítőket be kéne tiltani, máskor meg arról magyarázott, hogy délelőtt 10-ig 3 bögre kávét megiszik XD és mellesleg általában dagadtak és a cigit sem vetik meg sokan.
És ez gimnázium!
Mi a véleményetek?
61.
Pl. 57-esnél a 2 pontom az érv volt, méghozzá megfelel a valóságnak, utána járhatsz ha akarsz, ott a google. Erre itt egy állítólagos élelmiszermérnök, mégis 0%-ra van pontozva, holott normál esetben neki kellett volna kijavítania a kérdező srác tévedését a taurinról. Szóval én képes vagyok értelmes vitára, Montez és a haverjai nem.
"Az, te nem ismered el a másik igazát, akármivel támasztja alá, az csak téged jellemez."
Én elismerem az igazát másnak, ha meggyőz róla, az hogy hülye vagy pistike, nem érvelés, csak személyeskedés.
Nem kémia szakos vagyok, de ha odamennék bármelyikhez az iskolában, hogy a szőlőcukor vagy a zab szívódik fel gyorsabban, csak tippelnének, fogalmuk nem lenne róla...
És még annyit, hogy a biológiatanár sem tudta pontosan a krokodilok fajtáját, ez persze irreleváns, de ha már biológiát tanult az egyetemen és azt tanítja...
64:
Erre a kérdésre még én is tudom a választ, pedig semmi közöm a kémiához, a szőlőcukor, de mondjuk egy orvos, gyógyszerész, élelmiszer mérnök vagy biológus meglehetősen mélyen tanulja a táplálék lebontást, pl. nagyon alap, hogy a glikolízist molekula szinten ismerjék. Ennyire azért ne nézd hülyének azokat, akik évekig tanulták ezt, te meg valószínűleg csak az edződtől, sporttársaidtól,ismerőseidtől és a netről tájékozódsz. Lehet, hogy mondjuk adott esetben te tudod jól, de te már csak a végkövetkeztetésekről tudsz, a folyamatokról részletesen nem, ezért ha tévedsz, ha igazad van, levezetni nem fogod tudni, nem tudod igazából a miértet. Tehát ha erről vitatkozol egy biológia tanároddal, akkor nagy eséllyel meg sem fogod érteni a magyarázatát, mert hiányoznak nálad ismeretek, így érdemi vitába nem szállhatsz vele. Én pontosan erről ugatok itt, hogy attól senki nem lesz orvos, mert tudja mi okozza a hátfájását. Én nem, én sem tudom a tutit, pont arról beszélek, hogy sem én, sem más hobbisportoló, legyen az futó, kosaras vagy gyúró, nem tudja másoknak megmondani a tutit csak azért mert van saját tapasztalata. De egyesek itt mégis tudni vélik a tutit.
Emirates96 :
Mindenkibe belekötök, aki határozottan megmondja a tutit, aki szerint a tanár hülye, az orvos hülye, a testnevelő hülye, az edző hülye, de ő nem az, mert ő mindent jobban tud. Tudod én a bizonytalan embereket szeretem, mert ők tudják, hogy nem tudnak eleget.
Lesz*rom ezt a vitát itt egyesek között, inkább a kérdésre válaszolok ( Azért jókat nevettem).
Egy éve végeztem a gimiben, a tanároktól mi is megkaptuk mindig ezt a hozzáállást.
- Minek gyúrsz? Mire jó az? (Mire jó hogy élsz,nem? :D )
- Hogyhogy te ennyit eszel, mégsem vagy elhízva? ( - ezt inkább kiskegyeden felnőzz lányosztálytársak osztottál állandóan)
- Minek eszel ennyit ha úgysem hízol? ( Egyszer kezdtem elmagyarázni, hogy nem hízni akarok hanem "teletankkal szeretem járatni a motort". Soha többé nem teszem... :D )
- Nem unalmas mindig ugyanazt enni?
- Az egyoldalú táplálkozás egészségtelen.
- Biosztanár: Miért eszel vitaminokat? Inkább egyél sok zöldséget meg gyümölcsöt.
Egyébként...a tesitanárok voltak a legjobbak:
Először csak szimplán többet kellett teljesíteni, mint az átlagosoknak, mert mi gyúrunk.
Aztán...pedzegettük a konditermet...bejön...nézi ahogy edzünk: "remélem itt nincs semmi porozás meg ilyenek..." XD
ÉN besírtam...
Amúgy meg kivételezés van a focistákkal meg a kézisekkel, pedig ha tudnák hogy az erő meg a küzdősportok mennyivel keményebbek...VAgy pont ez az, hogy tudják...Még a végén tömegsport lenne és az lenne a normális ha minden férfin lenne normális mennyiségű izom, ( a nőkön is egy minimum, nem pedig a kövér nagy seggű és a csontvékony, kicsi, alaktalan fenekű közül lehetne választani. (tisztelet a kivételeknek)
egészségesen ennének és aludnának eleget...
Minden megyedik kórházat bezárhatnák két generáció múlva :)
Előző vagyok.
Aki a helyesírásomba köt bele, azt kérném átirányítani az oktatás kategóriába :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!