Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Csak szerintem lehetne a...

Csak szerintem lehetne a tanárok jelszava a "no sport"?

Figyelt kérdés

Középiskolába járok, és az a véleményem, hogy a tanárok sose sportoltak semmit, és nem is értik a sport világát, arra is sz@rnak, ha valaki sportol, szerintük én kora délutántól estig tanulok és egész nap ülök.

Most a DMAA-s botrány kapcsán is megjegyezte az egyik tanár, hogy a táplálékkiegészítőket be kéne tiltani, máskor meg arról magyarázott, hogy délelőtt 10-ig 3 bögre kávét megiszik XD és mellesleg általában dagadtak és a cigit sem vetik meg sokan.

És ez gimnázium!

Mi a véleményetek?

2012. nov. 6. 21:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/80 anonim ***** válasza:
Pista, vannak, akik érvekkel próbálják meggyőzni a másikat. DE vitatkozni csak értelmes emberekkel lehet. Az, te nem ismered el a másik igazát, akármivel támasztja alá, az csak téged jellemez. Mindenki hülyeséget mond, kivéve téged, úgy néz ki.
2012. nov. 7. 16:56
 62/80 anonim ***** válasza:

61.

Pl. 57-esnél a 2 pontom az érv volt, méghozzá megfelel a valóságnak, utána járhatsz ha akarsz, ott a google. Erre itt egy állítólagos élelmiszermérnök, mégis 0%-ra van pontozva, holott normál esetben neki kellett volna kijavítania a kérdező srác tévedését a taurinról. Szóval én képes vagyok értelmes vitára, Montez és a haverjai nem.

"Az, te nem ismered el a másik igazát, akármivel támasztja alá, az csak téged jellemez."

Én elismerem az igazát másnak, ha meggyőz róla, az hogy hülye vagy pistike, nem érvelés, csak személyeskedés.

2012. nov. 7. 16:59
 63/80 anonim ***** válasza:
Mellesleg az a mindenki veled együtt 4 ember, mind a 4 testépítő, mind a 4 ide írogat, én meg ugyebár ezen kettő halmaz metszetét fikáztam az elején bizonyos dolgok miatt.
2012. nov. 7. 17:01
 64/80 A kérdező kommentje:

Nem kémia szakos vagyok, de ha odamennék bármelyikhez az iskolában, hogy a szőlőcukor vagy a zab szívódik fel gyorsabban, csak tippelnének, fogalmuk nem lenne róla...

És még annyit, hogy a biológiatanár sem tudta pontosan a krokodilok fajtáját, ez persze irreleváns, de ha már biológiát tanult az egyetemen és azt tanítja...

2012. nov. 7. 17:06
 65/80 anonim ***** válasza:
A testépítésben nem mindegy, mit eszik az ember. Éppen ezért, egy tapasztalt, haladó testépítő már tud egy-két dolgot ezzel, s a sporttal kapcsolatban, ilyen egyszerű. Olyan ez, mint a tanulás, nem az a lényeg, ki miből hanyas, hanem hogy mennyit tud, a tudás a lényeg.
2012. nov. 7. 17:07
 66/80 anonim ***** válasza:
Kedves Belagezapista nem olvasok magazinokat én írom őket am viccen kívül te mindenkibe belekötsz (menj aludni barátom ha fáradt idegileg)?
2012. nov. 7. 17:20
 67/80 anonim ***** válasza:

64:

Erre a kérdésre még én is tudom a választ, pedig semmi közöm a kémiához, a szőlőcukor, de mondjuk egy orvos, gyógyszerész, élelmiszer mérnök vagy biológus meglehetősen mélyen tanulja a táplálék lebontást, pl. nagyon alap, hogy a glikolízist molekula szinten ismerjék. Ennyire azért ne nézd hülyének azokat, akik évekig tanulták ezt, te meg valószínűleg csak az edződtől, sporttársaidtól,ismerőseidtől és a netről tájékozódsz. Lehet, hogy mondjuk adott esetben te tudod jól, de te már csak a végkövetkeztetésekről tudsz, a folyamatokról részletesen nem, ezért ha tévedsz, ha igazad van, levezetni nem fogod tudni, nem tudod igazából a miértet. Tehát ha erről vitatkozol egy biológia tanároddal, akkor nagy eséllyel meg sem fogod érteni a magyarázatát, mert hiányoznak nálad ismeretek, így érdemi vitába nem szállhatsz vele. Én pontosan erről ugatok itt, hogy attól senki nem lesz orvos, mert tudja mi okozza a hátfájását. Én nem, én sem tudom a tutit, pont arról beszélek, hogy sem én, sem más hobbisportoló, legyen az futó, kosaras vagy gyúró, nem tudja másoknak megmondani a tutit csak azért mert van saját tapasztalata. De egyesek itt mégis tudni vélik a tutit.

2012. nov. 7. 17:24
 68/80 anonim ***** válasza:

Emirates96 :

Mindenkibe belekötök, aki határozottan megmondja a tutit, aki szerint a tanár hülye, az orvos hülye, a testnevelő hülye, az edző hülye, de ő nem az, mert ő mindent jobban tud. Tudod én a bizonytalan embereket szeretem, mert ők tudják, hogy nem tudnak eleget.

2012. nov. 7. 17:25
 69/80 anonim ***** válasza:

Lesz*rom ezt a vitát itt egyesek között, inkább a kérdésre válaszolok ( Azért jókat nevettem).

Egy éve végeztem a gimiben, a tanároktól mi is megkaptuk mindig ezt a hozzáállást.

- Minek gyúrsz? Mire jó az? (Mire jó hogy élsz,nem? :D )

- Hogyhogy te ennyit eszel, mégsem vagy elhízva? ( - ezt inkább kiskegyeden felnőzz lányosztálytársak osztottál állandóan)

- Minek eszel ennyit ha úgysem hízol? ( Egyszer kezdtem elmagyarázni, hogy nem hízni akarok hanem "teletankkal szeretem járatni a motort". Soha többé nem teszem... :D )

- Nem unalmas mindig ugyanazt enni?

- Az egyoldalú táplálkozás egészségtelen.

- Biosztanár: Miért eszel vitaminokat? Inkább egyél sok zöldséget meg gyümölcsöt.

Egyébként...a tesitanárok voltak a legjobbak:

Először csak szimplán többet kellett teljesíteni, mint az átlagosoknak, mert mi gyúrunk.

Aztán...pedzegettük a konditermet...bejön...nézi ahogy edzünk: "remélem itt nincs semmi porozás meg ilyenek..." XD

ÉN besírtam...

Amúgy meg kivételezés van a focistákkal meg a kézisekkel, pedig ha tudnák hogy az erő meg a küzdősportok mennyivel keményebbek...VAgy pont ez az, hogy tudják...Még a végén tömegsport lenne és az lenne a normális ha minden férfin lenne normális mennyiségű izom, ( a nőkön is egy minimum, nem pedig a kövér nagy seggű és a csontvékony, kicsi, alaktalan fenekű közül lehetne választani. (tisztelet a kivételeknek)

egészségesen ennének és aludnának eleget...

Minden megyedik kórházat bezárhatnák két generáció múlva :)

2012. nov. 7. 17:33
 70/80 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Aki a helyesírásomba köt bele, azt kérném átirányítani az oktatás kategóriába :)

2012. nov. 7. 17:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!