Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Csak szerintem lehetne a...

Csak szerintem lehetne a tanárok jelszava a "no sport"?

Figyelt kérdés

Középiskolába járok, és az a véleményem, hogy a tanárok sose sportoltak semmit, és nem is értik a sport világát, arra is sz@rnak, ha valaki sportol, szerintük én kora délutántól estig tanulok és egész nap ülök.

Most a DMAA-s botrány kapcsán is megjegyezte az egyik tanár, hogy a táplálékkiegészítőket be kéne tiltani, máskor meg arról magyarázott, hogy délelőtt 10-ig 3 bögre kávét megiszik XD és mellesleg általában dagadtak és a cigit sem vetik meg sokan.

És ez gimnázium!

Mi a véleményetek?

2012. nov. 6. 21:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 anonim ***** válasza:
0%

LOL

Ehhez képest te és a hozzád hasonlók pl. azt sem tudjátok mi az az aerob, megkülönböztettek aerob és kardió tartományt, holott az a tartomány, amit kardiónak neveztek, része az aerobnak, a savasodási küszöbig gyakorlatilag minden mozgás aerob, még ha azon belül is fel lehet osztani élettanilag tartományokra.

2012. nov. 7. 12:53
 22/80 anonim ***** válasza:
80%
És ez hol válasza arra amit írtam? Hogy jön ide az aerob tartomány?? Írtam: gyere találkozzunk és megbeszéljük, hogy mi újság! Szerintem élőben máshogy fogsz nyilatkozni!
2012. nov. 7. 12:56
 23/80 anonim ***** válasza:
0%

Miért, ha élőben találkozunk, akkor okosabbakat tudsz mondani? Csak mert ellenkező esetben a "kihívásod" az én "előítéleteimet" igazolja.

Úgy jön ide, hogy írtam egy példát arra, milyen hülyeségeket terjesztenek a hozzád hasonló nagyokosok.

2012. nov. 7. 13:01
 24/80 anonim ***** válasza:
82%
Igen okosabbakat fogok mondani. De előbb magadba kellene kicsit nézni, hogy te mennyire vagy okos a magas százalékoddal. Enegem naponta 10-15 ember megkeres privátban, akiknek segítek és vissza is igazolnak, hogy jókat tanácsolok, fejlődnek. Amiket írtam: végzettségem, munkahelyem is mind igazak, szóval kevés vagy te ahhoz gézapista, hogy engem megkérdőjelezz! Menjél a femina-ra vagy a kiskegyedhez tanácsokat osztogatni.:)
2012. nov. 7. 13:06
 25/80 anonim ***** válasza:
0%

"De előbb magadba kellene kicsit nézni, hogy te mennyire vagy okos a magas százalékoddal."

Ja, hogy a 91%-odra is vered a melled, ahogy az (állítólagos :-)) diplomádra is tetted? :-)

Egyébként én nem is tartom magamat különösen okosnak, én teljesen átlagos vagyok ezen a téren, és veled ellentétben nem is tartom magamat többnek.

Te viszont átlag alatt vagy bőven, pl. ez a személyes találkozó dolog vicces, szerinted ha tényleg ez lett volna a célod, és nem érvként használni ellenem, amennyiben nem vagyok erre hajlandó, akkor nem privátban írtad volna? Így egyértelműen nem nekem szólt a meghívás, hanem az oldal más látogatóinak. Ha a kivagyiság fájna, ordítanál.

2012. nov. 7. 13:13
 26/80 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként azt nem vonom kétségbe, hogy helyes tanácsokkal tudod ellátni a testépítőket, csak jobb lenne ha megmaradna a suszter a kaptafánál, ha érted mire célzok.
2012. nov. 7. 13:22
 27/80 anonim ***** válasza:
82%

pistike, nem tartom mindenkinél többre magam, sőt! de nálad mindenképpen. A százalék meg azért valamennyire megmutatja, hogy kinek a tanácsait fogadják el itt.

Szóval még mindig kevés vagy kisgyerek!

2012. nov. 7. 13:23
 28/80 anonim ***** válasza:
6%
Annyit azért érek, hogy leálltál velem személyeskedni :-)
2012. nov. 7. 13:30
 29/80 anonim ***** válasza:

Hajjajj...

""Fogyásra diétát és aerob edzést szoktunk írni. Abban pedig bizos marhára meg lehet izmosodni. :) "

Szép hazugság, csak a valóság nem ez. "

De szép is lenne. De mutass már egy embert, aki naturálban, túlsúlyosként, pár hónap alatt fogyás helyett véletlenül túl izmos lett. Az edzések arra valók, hogy az az izom, ami az emberen van, ne tűnjön el. Senkinek nem lesz tőle baja, sőt, netalántán fogyás után még némi rásegítéssel jó alakja is lehet, nem csak mondjuk mint egy pálcikaemberé. Népbetegség, hogy azt hiszik, hogy a nők testét csak a csontok meg a zsír alakíthatja, kell ám oda izom is. Közben meg konstans aggódnak az alakjuk miatt, na vajon mér? A fogyókúrarovat meg értelmi szempontból maga a katasztrófasújtotta övezet, almaecettel akarnak fogyni meg ilyenek, csak éppen ha sikeres lenne, nem jönnének az újabbnál újabb ötletek. És ha van kéznél egy bevált módszer, miért ne azt használjuk?

"sehol nem hangoztattam, hogy ellene lennék az izom építésnek,"

vs.

"hiszen a legegészségesebb az lenne, ha az ember sovány, alacsony zsír %-al, és csupán annyi izommal, ami elég a mozgásszervi betegségek elkerüléséhez,"

Tehát szerinted minimális mennyiségű izom kéne, ez lenne az ideális, ergo a több izom nem ideális, ergo ellene vagy az izomépítésnek.

"Úgy jön ide, hogy írtam egy példát arra, milyen hülyeségeket terjesztenek a hozzád hasonló nagyokosok."

Ezt azért velük se felejtsd el közölni:

[link]

[link]

[link]

[link]

Biztos örülni fognak, hogy valaki végre felvilágosítja őket.

"Ja, hogy a 91%-odra is vered a melled,"

Csak puszta statisztika. Montez sok-sok hónapja a válaszadási lista élén van, rengeteg választ ad, tulajdonképpen rohadtsokat, és mégis 90+%-on tudott maradni, ez azért figyelemre méltó. Azt jelzi, hogy a rohadtsok válaszainak erősen túlnyomó többségét az emberek hasznosnak találták. Mind azok, akik laikusok, és iránymutatást kértek, mind azok, akik hasonlóan szakértők.

Ez hasonló ahhoz, hogy a testépítés teljesítményorientált sport, érteni kell a testhez, különben rögvest kiütközik, ha valami nem stimmel. Pár évtized és sok millió testépítő elég volt ahhoz, hogy tapasztalati úton rájöjjenek mi jó, és mi nem. Jöhet akármilyen hangzatos elmélet, van itt egy nagyon nagy előny: az, hogy működik. (más téma, de ez a tudomány előnye a mindenféle ezós hitekkel szemben is, ezért marad most már a tudomány a domináns, amíg van értelem a Földön, és ezért ilyen gynge az alter ellenoldal)

" én teljesen átlagos vagyok ezen a téren"

De mégis úgy beszélsz, mintha te jobban tudnád. Elárulod, hogy honnan szerzed az információidat? És hogy mi alapján tartod te ezt 'A' helyesnek? Azzal vádolod a testépítőket, hogy elfogultak a saját sportjuk felé, miközben te hatványozottan az vagy. Ahogy a többi nagy alter ellenfél is. Semmi okotok nincs rá, hogy a maratoni futkorászást meg a mászókákon lengedezést állítsátok be 'A' helyesnek, a testépítést leszólva. Mi sem tesszük ezt a mi oldalunkon, csupán ha köze van egy megoldandó problémához, felhasználjuk. Mindennek megvan a maga helye. Aki futkorászni szeret, az futkorásszon, aki meg nagyon izmos akar lenni, az legyen nagyon izmos. Aki meg egyáltalán nem akar sportolni, az meg alkosson nagyot szellemi téren. Nincs általános követendő példa.

2012. nov. 7. 13:41
 30/80 anonim ***** válasza:

Wash :

Te sem tűnsz egy agytrösztnek.

"Az edzések arra valók, hogy az az izom, ami az emberen van, ne tűnjön el. "

Nem, ember függő, hogy az edzés mire való. Én például az erőnlétem karbantartásáért mozgok, meg élvezetből. Aki meg fogyni szeretne, annál még szempont a zsírégetés. Egy 150 kilós ember ha 80 kilós akar lenni, nyilván veszít az izomzatából is, és ez egyáltalán nem baj, ha sovány akart lenni és nem izmos, nyilván 150 kg cipeléséhez több izom is kellett.

"Népbetegség, hogy azt hiszik, hogy a nők testét csak a csontok meg a zsír alakíthatja, kell ám oda izom is."

Egyáltalán nem vonzók az izmos nők számomra, de tőlem lehet izmos is egy nő, az ő dolguk.

"A fogyókúrarovat meg értelmi szempontból maga a katasztrófasújtotta övezet, almaecettel akarnak fogyni meg ilyenek, csak éppen ha sikeres lenne, nem jönnének az újabbnál újabb ötletek."

Ebbe a képbe ti pontosan belefértek, mikor a testépítő életmódból kiindulva osztjátok a tutit a szerencsétlen fogyni kívánóknak, csak szerencsére ennyire azért nem vagytok elborultak.

"Tehát szerinted minimális mennyiségű izom kéne, ez lenne az ideális, ergo a több izom nem ideális, ergo ellene vagy az izomépítésnek."

Te hallottál már arról, hogy ideális voltmérő, ideális ampermérő például? Az, hogy egyetlen szempontból mi az ideális, nem jelenti azt, hogy azt is pártolom. De látom a szövegértés neked sem megy.

Még egyszer, Montez hozzáértését nem vitatom a testépítés területén. Azzal van bajom, mikor olyanokba ugat bele elfogultan a testépítésből kiindulva, amikhez viszont köze nincsen.

"Azzal vádolod a testépítőket, hogy elfogultak a saját sportjuk felé, miközben te hatványozottan az vagy. "

Én is biztosan elfogult vagyok, de nem írogatok testépítő témakörökben, mert ahhoz nyilván nem értek. Ez a különbség.

"Semmi okotok nincs rá, hogy a maratoni futkorászást meg a mászókákon lengedezést állítsátok be 'A' helyesnek, a testépítést leszólva."

Ilyet nem is állítottam.

"Aki futkorászni szeret, az futkorásszon, aki meg nagyon izmos akar lenni, az legyen nagyon izmos. Aki meg egyáltalán nem akar sportolni, az meg alkosson nagyot szellemi téren. Nincs általános követendő példa."

Értelmes gondolat? Megleptél, ilyet is tudsz? Monteznek mondjad, talán ő is megfogadja :-)

Azért neked is ajánlom figyelmedbe a 3. választ.

2012. nov. 7. 13:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!