Csak szerintem lehetne a tanárok jelszava a "no sport"?
Középiskolába járok, és az a véleményem, hogy a tanárok sose sportoltak semmit, és nem is értik a sport világát, arra is sz@rnak, ha valaki sportol, szerintük én kora délutántól estig tanulok és egész nap ülök.
Most a DMAA-s botrány kapcsán is megjegyezte az egyik tanár, hogy a táplálékkiegészítőket be kéne tiltani, máskor meg arról magyarázott, hogy délelőtt 10-ig 3 bögre kávét megiszik XD és mellesleg általában dagadtak és a cigit sem vetik meg sokan.
És ez gimnázium!
Mi a véleményetek?
Még annyit, hogy biológiából a szénhidrátokról vettünk csomó mindent, fajtáit, oxocsoport, szénatom hol helyezkedik el, e szerinti csoportosítás, képletek, stb.
csak a glikémiás indexet nem vettük pedig szerintem nem elhanyagolható...
Kérdező:
Ezért kellene inkább figyelned órán, mert félinformációkból tájékozódsz, ilyen Montez féle észosztó gépeken keresztül.
Ugyanis:
1. Nincsen olyan, hogy feltételezetten esszenciális, az angol szó conditionally essential, amit feltételesen esszenciálisnak lehetne leginkább fordítani, szokták fél-esszenciálisnak is. Mert ha azt mondod, feltételezetten esszenciális, az azt jelenti, hogy feltételezzük, hogy esszenciális. A feltételesen esszenciális pedig azt jelenti, bizonyos feltételek esetén nem tudja a szervezet előállítani más aminosavakból, vagyis ekkor esszenciális lesz, pl. bizonyos született betegségek esetén.
2. Az esszenciális és feltételesen esszenciális aminosavak kifejezést a 20 fehérjeépítő aminosavon belül értelmezzük, a taurinnak ugyan aminosav, de más szerepe van, ezért nem is tartozik ide.
De ha Montez valóban élelmiszer mérnök lenne, akkor most ő tett volna helyre, neki viszont csak az fontos, hogy keménykedhessen egy eldurvult személyeskedésben. Szóval jobban figyelj mit tanít a biológia tanárod és mi van a tankönyvedben, mielőtt bármilyen légből kapott hülyeséget elhiszel.
"Béla miért nem nézed a szerelem kategóriát, az inkább neked való! XD"
Miért, hiszen itt is micsoda randit tudtam volna összehozni egy izmos fickóval :-)
Ezt elírtam:
"a taurinnak ugyan aminosav, de más szerepe van, ezért nem is tartozik ide."
helyette így kezdődik:
"a taurin ugyan aminosav..."
"Megpróbáltam igazolni az állításaimat, de te félsz találkozni. Innetől hiteltelen kis senki vagy, egy ember nem állt ki melletted."
Azoknak, akik nem tudnák, azt írtam itt Monteznek, hogy ilyen ésszel az ecserin vehette a diplomáját, erre jött, hogy akkor találkozzunk, és megmutatja a diplomáját meg a munkahelyét is. Én visszaírtam a privátjára, hogy ha egy rokonát neveztem volna prostituáltnak, akkor a rokona munkahelyére hívna meg, hogy nem is az, hanem mondjuk vámügyintéző vagy könyvelő, és még erre sem vette a lapot, nem látja a különbséget a gúnyolódó beszólások és a tényszerű állítások között. A gyengébbek kedvéért, ha valakinek azt mondom, hogy az anyja egy k.rva, az nem azt jelenti, hogy azt gondolom, hogy az anyja tényleg a sarkon áll és árulja a testét, hanem ez azt jelenti, hogy durván beszóltam az illetőnek. Ha valakinek azt mondom, biztos az ecserin vette a diplomáját, akkor a hozzáértését és/vagy az eszét vonom kétségbe, nem a diplomáját, eleve nem feltételezek olyat, hogy valaki csak úgy diplomát hazudjon be egy anonim fórumon, az égvilágon semmi értelme, de annak sincs, hogy valaki hivatkozzon rá, mert totál nem releváns. Montez azt se tudja hol van, és semmiféle iróniát nem képes érzékelni, tipikusan az a sztereotíp kemény csávó, aki egy vicc miatt leüt egy embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!