Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Csak szerintem lehetne a...

Csak szerintem lehetne a tanárok jelszava a "no sport"?

Figyelt kérdés

Középiskolába járok, és az a véleményem, hogy a tanárok sose sportoltak semmit, és nem is értik a sport világát, arra is sz@rnak, ha valaki sportol, szerintük én kora délutántól estig tanulok és egész nap ülök.

Most a DMAA-s botrány kapcsán is megjegyezte az egyik tanár, hogy a táplálékkiegészítőket be kéne tiltani, máskor meg arról magyarázott, hogy délelőtt 10-ig 3 bögre kávét megiszik XD és mellesleg általában dagadtak és a cigit sem vetik meg sokan.

És ez gimnázium!

Mi a véleményetek?

2012. nov. 6. 21:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/80 anonim ***** válasza:
Azért vicces, hogy pont te papolsz szövegértésről, miközben alig voltál képes megérteni, mit írtam :D Most komolyan kezdjek nyelvtantanárt játszani?
2012. nov. 7. 14:03
 32/80 anonim ***** válasza:
82%

Milyen szóhasználat már ez, hogy: "beleugat"?

Primitív vagy pistike! És jogom van beleszólni bármilyen témakörben felmerülő kérdéshez. Majd pont te mondod meg ugye, hogy én hová írhatok...

És soha nem mondtam, hogy mindenkinek izmosnak kell lenni, tőlem mindenki azt csinál amit, akar.

2012. nov. 7. 14:03
 33/80 anonim ***** válasza:
0%

Wash:

Amíg a legegyszerűbb mondataimat sem tudod felfogni, addig kétlem, hogy meg tudnád ítélni, hogy mit értettem meg a mondandódból.

Montez:

Mi van, elgurult a gyógyszered? Persze, oda szólsz, ahová akarsz, nekem meg jogom van a hülyeségeid alapján megítélni, hogy azt a diplomádat az ecserin vehetted, legalábbis tudtommal még a Corvinuson sem lehet 80 iq alatt diplomát szerezni, aztán lehet hogy tévedek, és mostanában ennyire megszorult a Nappközi. :-)

2012. nov. 7. 14:13
 34/80 anonim ***** válasza:
100%

okés pistike, akkor privátban lerendezzük. Egyeztetünk időpontot, helyet és elmegyünk az egyetemre, ahol megbizonyosodhatsz, hogy ott szereztem a diplomát, majd elhozlak a melóhelyemre, ahol megmutatom a labort és irodákat, ahol dolgozom. De utána írd majd ide légyszi, hogy mekkorát tévedtél, sűrű bocsánatkérésekkel.

Megy a privi!

2012. nov. 7. 14:19
 35/80 anonim ***** válasza:
Oké, ha csak ilyen szánalmas sértegetésekre telik, hát hajrá, szegénységi bizonyítványnak megteszi, ha már a téma elvi részére nem bírtál valami érdemit kinyögni.
2012. nov. 7. 14:19
 36/80 anonim ***** válasza:
82%

De hülye vagy fiam, Montez a legkirályabb.

Üdv,

-egy nem testépítő csaj-

2012. nov. 7. 14:23
 37/80 anonim ***** válasza:

Montez:

Nem vagyok kíváncsi a diplomádra, inkább élek abban az illúzióban, hogy még a Corvinus sem ad szellemi fogyatékosoknak diplomát, mint hogy megtudjam, hogy igen.

Wash :

Szerinted sértegetésre, lásd az előző kommented, mi értelmeset lehetne reagálni. Értelmes emberekkel én képzeld el, képes vagyok értelmesen vitatkozni, te és Montez úgy tűnik, nem tartoztok ebbe a kategóriába. De bizonyítsd be, hogy tévedek, tehát akkor visszatérek a vitát kirobbantó kommentemre, legalábbis egy részletére, ennek folyományán kezdte meg Monte a melldöngetést:

"Ha már a testépítők előkerültek, az is vicces, mikor a testépítők mondják meg a tutit orvosoknak és dietetikusoknak, holott utóbbiak némileg több biokémiai alappal rendelkeznek..."

Szóval szerinted akkor a testépítők többet tudnak a táplálkozásról, mint akik egyetemen tanulták?

2012. nov. 7. 14:25
 38/80 anonim ***** válasza:
Ma azon vitatkoztak (osztály + tanár) velem hogy mennyire egészségtelen a fehérje (impotens leszek tőle a f@szt itt keverik az anabolikus szteroidokkal a f@szkalapok a feherjet azt se tudják hogy melyik mi) bal@sszák meg én legalább nem megyek piálni literszámra a kannásbort mert ugye többre nem tellik.Még én vagyok a hülye hagyjuk már...
2012. nov. 7. 14:26
 39/80 anonim ***** válasza:
100%

Miért, szerinted az nem sértegetés, hogy szellemi fogyatékosnak nevezel? Nem mersz velem találkozni pistike?

Nyugi nem bántalak.:) Kétségbe vonod a diplomámat, de azt meg nem teszed lehetővé, hogy bebizonyítsam az igazam?

2012. nov. 7. 14:29
 40/80 anonim ***** válasza:
0%
De, sértegetés, de mondtam, rólad mint értelmes vitapartnerről már rég lemondtam, magyarral magyarul, angollal angolul, némettel németül, bunkóval bunkóul szokás beszélni.
2012. nov. 7. 14:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!