Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez így mennyire jó tömegnövelő...

Ez így mennyire jó tömegnövelő étrend?

Figyelt kérdés

Először is ektomorf vagyok hájra egyáltalán nem jön rám egy gramm sem. Beszéltem már jó sok személyi edzővel mindegyik azt mondta, hogy csak zabáljak, zabáljak amennyit csak bírok, mint az állat! Persze olyanokat eszem amiben jó sok fehérje van szóval itt van kb így szoktam enni:

- 1. 200g párizsi kenyérrel

- 2. 125g túró + 100g zabpehely tejjel felöntve megízesítve

- 3. egy nagy adag kiadós mézes-mustáros csirke pörkölt rízzsel (persze minden nap más fajta )

- 4. fehérje turmix (100% whey pro scitec kék)edzés után

- 5. 6 tojásos rántotta bele rántva 50-100g felvágottal vagy 250g felvágott + 150g fehér szeletelt kenyér

- 6. Ismét 125g túró + 100g zabpehely VAGY 200g felöntve tejjel + ízesítés

2012. aug. 12. 22:52
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Na akkor valószínű, hogy úgy lesz, hogy minden napra megy majd a hús, mert veszek akkor másfél kilót 1 héten, és akkor a többi hal, túró, tojás. Szénhidrátnak meg megy a zab meg a rizs. Ez így mennyire jó?
2012. aug. 13. 00:09
 22/25 anonim ***** válasza:

Sokkal jobb. Még esetleg annyit csinálhatsz, hogy veszel dextrózt és az edzés utáni turmixba raksz 40-50g-ot.

Ezt amúgy én sem értem, hogy fehérjére meg kreatinra van pénz de húsra nincs?

Meg még egy kérdés, nem cseszegetésből csak sosem tudtam, hogy a kezdők, hogy találják meg egyből a kreatint? Azt hónapok után kéne először használni, amikor már belassul a fejlődés.

2012. aug. 13. 08:09
 23/25 anonim ***** válasza:

Bocsi, kicsit morcos voltam a szúnyogok miatt az este.

Tényleg próbálj normális étrendet összedobni. A pénzed meg ne Scitec-re költsd, már olyan sok emberrel találkoztam akik kezdők és tömik magukat mindennel, közben az étrend az náluk egy nagy"?".

Ja és minek neked kreatin. Tök fölösleges, főleg neked kezdőként. Gondolom nem is volt olcsó, mondom: kajára költsd ne ezekre!

2012. aug. 13. 10:30
 24/25 A kérdező kommentje:
Jól van akkor szerintem a kreatint elteszem későbbre. Hát nekem azt mondta a személyi edző, hogy elsősorban igen kaja, de ő úgy mondta, hogy jó a párizsi is meg minden csak egyek mint az állat. Mondta, hogy másodsorban költsek a tápkiegre meg a kreatinra, mert nekem nagyon jó lesz a kreatin mivel az nagyon sokat dob majd rajtam valahogy így mondta.
2012. aug. 13. 12:49
 25/25 anonim ***** válasza:
Jó is a kreatin, de nem az elején amikor amúgy is nagyon jól fejlődsz. Majd későbbre tedd el és akkor tényleg nagyon hasznos, hogy újra megindulj a fejlődésben pl.
2012. aug. 13. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!