Először is ektomorf vagyok hájra egyáltalán nem jön rám egy gramm sem. Beszéltem már jó sok személyi edzővel mindegyik azt mondta, hogy csak zabáljak, zabáljak amennyit csak bírok, mint az állat! Persze olyanokat eszem amiben jó sok fehérje van szóval itt van kb így szoktam enni:
Helyettesítsd virslivel ez az... hihetetlen... ne hallgass rám, aki több éve foglalkozik ezzel és még linkeltem is neked privátban alapismereteket ahol leírják mit lehet enni... egyél virslit leszarom.
2012. aug. 12. 23:26
12/25 A kérdező kommentje:
Bocs később láttam az üzenetet.
2012. aug. 12. 23:27
13/25 anonim válasza:
Csakii1, tudom, hogy ez sem a legjobb, de gyanítom azért van ilyen étrendje, mert nincs elég cash rá...a párizsi pedig valóban a legalja, most mondhatnám, hogy reggelire akkor egyen a tk. kenyérhez tonhalat, de gyanítom nem lenne rá pénze.
2012. aug. 12. 23:38
14/25 A kérdező kommentje:
Igazából arra még lenne pénzem talán, hogy vegyek egy kis konzerves halat, de az nem fog menni, hogy szilárd húst egyek minden nap. Még a tojás megvan, túró is, akkor kenyér helyett eszek rizst, zabpelyhet. Ha egy valamivel normálisabb étrendet ki tudok alakítani ami nem ekkora hülyeség, akkor szedhetem mellé a kreatinomat is? Csak mert vettem egy full force 500grammosat és azt mondták azt csak normális étrend mellett használ.
2012. aug. 12. 23:45
15/25 anonim válasza:
Hát ha van rá pénzed akkor a tonhalat iktasd be reggel a mindenféle ballaszt húsok helyett. Nem is tudom, tescoban lehet kapni meg cba-ban ilyen 52g-os kiszerelésben, márkát nem tudok. 250-280ft. Papír dobozban van és abban van a konzerv. Na, az kb 15g protein. De ha meg bírod enni az aprított tonhalat, akkor kicsivel több pénzért (kb 300ft) dupla ennyit is kapsz. Mellé meg mehet a zabpehely.
2012. aug. 12. 23:48
16/25 A kérdező kommentje:
Értem, akkor mindenféle szendvicset meg ilyen hülyeségeket el is felejthetek gondolom.
2012. aug. 12. 23:52
17/25 anonim válasza:
Az megoldható, hogy Minden hét elején veszel pár kg csirkemellet? Ha csak 1,5kg az is jó lenne mert a hét minden napjára jutna 200g csirke, ami 50g fehérje. + az elöttem leírt hal meg tojás és túró.
2012. aug. 12. 23:55
18/25 anonim válasza:
Scitec-re meg kreatinra van penz, de normalis etrendre nincs. Ja es hogy a kreatint csak normalis etrend mellett lehet: AZ EGESZ KIB@SZOTT SPORTOT CSAK AZZAL LEHET! Pontozz le a stilusom miatt nyugodtan.
Ja es virsli...ezen szakadtam!:)
Sima, kis olcso mezei zab meg tokeletes reggelre, nem kell ezt tulbonyolitani
2012. aug. 12. 23:55
19/25 A kérdező kommentje:
Elfogadom a stílusod, inkább felpontozlak, hogy ha ez számít valamit, jól van nem kell kinevetni, mert még kb 1 hónapja edzek, de én nekem alapból egy káosz volt az étkezésem. Olyan volt, hogy volt egy ebéd meg 2 vacsora azok is hülyeségek szendvicsek pizza meg ilyen szarságok... Szóval még ez is jobb annál amit kiírtam, de köszi a választ, nem baj, hogy ilyen a stílusod.:)
2012. aug. 12. 23:58
20/25 A kérdező kommentje:
Ikszdé köszi a választ megpróbálok venni akkor hét elején másfél kiló csirkemellet!:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!