Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyire károsak a fehérje...

Mennyire károsak a fehérje porok a szervezetre?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Az lenne a kérdésem, hogy a fehérje porok mennyire károsítják az arcbőrt, mert sajnos elég sok mindentől kijönnek rajtam a pattanások?

Mert ha jól tudom, az ilyen porok / szerek a hormonrendszerre is kihatnak.

Előre is köszi.:)

18/F

2012. júl. 23. 23:58
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:

Régi kérdés, de itt egy újabb tanulmány:

[link]

Ezek szerint a középkorúaknál bizony megnövelheti a rák és a diabétesz esélyét is a túlzott állati fehérje a "low protein" mellett.

Persze átlag amerikaiakkal volt a kísérlet, akik gondolom nagyrészt vöröshúsokból vitték be a proteint. Ami egyértelműen rákkeltőnek mondható.

A véleményem az, hogy normális csirkehús fogyasztás tökéletes lehet + kiegészítve növényi fehérjével. Ugyanis a tanulmány szerint a növényi fehérje bár rosszabb felszívódású, nem vált ki növekedési hormon változást így sokkal biztonságosabb abból fedezni. Hüvelyesekből pl...

Szerintem a boltban kapható növényi fehérjék is jók. Tejsavót én kerülni fogom. A rák olyan mint a rulett. Valakinek 40 év gyúrás és masszív állati fehérjebevitel után sem alakul ki, valakinél meg lehet emiatt, aki fogékonyabb rá.

Szerintem növényi fehérjéből is lehet fedezni ami kell, vagy rendes növényből, vagy gyúrósboltos növényi fehérjéből.

2015. nov. 10. 23:16
 32/34 anonim válasza:

*túlzott állati fehérje a "low protein" mellett.

úgyértem, hogy a "high protein" étrend a "low protein" táplálkozással szemben.

(korrigáljátok azzal, hogy mi csirkét eszünk, és nem peshedő amerikaiak vagyunk, tehát nyilván testépítéshez több fehérje kell, csak lehetőleg növényi legyen)

2015. nov. 10. 23:18
 33/34 Kolompár Krumpli válasza:
Molnár Peti attól is nőne ha kakóscsigát enne egész nap. A titok az SZ vitamin :) Full Natty brah!
2016. ápr. 18. 20:25
 34/34 anonim válasza:
Érdemes elmenni egy termékenységi vizsgálatra. Ha meglesznek az eredmények, a beszélgetést azzal fogják kezdeni: "Jobb lesz ha leül..." és a végén ajánlanak egy pszichológust meg egy meddőségi klinikát.
2023. júl. 30. 11:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!