Vettem Attack nevű kreatint 320 gramosat heti,3-4 szoktam edzeni, mellé 25csomag (30g) 100 Wyey Pover protein profesionalt profeesional. Étkezésemben sok a fehérje?
kár volt megvenni a kreatint ha nem tökéletes az étrend és bizony hogy nem az.
szerintem most inkább ne is használd hanem rakd rendbe a kaját és majd utána használd.
egyébként meg az adagolás le van írva másolom.
Adagolás
Mikor: (1) Ha nem szedsz más nitrogén oxid (NO) fokozót, akkor alkalmazhatod a terméket 30 perccel edzés előtt is (extrém bedurranás és energia érdekében), egyébként fogyaszd azonnal edzés után.
(2) A maximális sejttérfogat-növelő hatás eléréséhez alkalmazhatsz egy-egy adagot edzés előtt és után is.
(3) Ha kreatin kúra a célod, akkor pihenőnapokon idd meg az adagjaidat étkezések előtt 30 perccel, lehetőleg egymástól időben elosztva.
Mennyit: Napi 1-2 adagot fogyassz (1-2x10 g).
Milyen folyadékkal: Csak vízzel.
Mennyi folyadékkal: Egy adagot (10 g - 1/2 adagolókanál) 400-500 ml hideg vízzel keverj el.
A tápkiegek csak kiegészítők. Szilárd étkezés az elsődleges. Tápkieg vásárláskor is van egy kb. sorrend (fontossági).
- multivita
- protein
- omega
- BCAA - glutamin
- szénhidrát
- izületvédelem
-
-
-
-
- n.o. fokozó vagy energizáló
Attack
Használati utasítás: Naponta 1 adag Attack italpor ajánlott közvetlenül edzés után, 500ml vízben feloldva. Amennyiben nem használ egyéb NO nitrogén-oxid fokozót (arginin, citrullin malát) a legjobb hatás elérése érdekében 30 perccel edzés előtt javasolt alkalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!