Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szteroid nőnek?

Szteroid nőnek?

Figyelt kérdés
Másfél éve járok edzőterembe a "nagyfiúk" mellé, hobbynak indult de nagyon megszerettem. 2 hete azt a javaslatot kaptam, hogy nem ártana nekem egy kis gyógyszeres kiegészítés. Akkor elvetettem az ötletet, de azóta is a fejembe jár, mi lenne, ha mégis???? Nem akarok versenyre menni, de azt hiszem nagyon örülnék ha egy kicsivel nagyobb lehetnék elférfiasodás nélkül. Decabol-t és stanazolol-t ajánlottak, de nálunk nincs másik csajszi, akit kérdezhetnék. Vélemény? Ja és persze srácok véleménye jöhet, lányoknak mit ajánlanátok? Kaja, tápkieg, vitaminok is rendben!!!
2012. jún. 18. 17:13
1 2 3 4 5
 41/47 *Glissade* ***** válasza:

A Glissade egy balett ugrás neve:)

Szerintem eléggé lányos a nevem:)

2012. jún. 18. 22:04
 42/47 anonim ***** válasza:

Ebben úgy látszik, tájékozatlan vagyok, ez nem tűnt fel, számomra elég uniszex volt a név. :)

Egyáltalán nem fura, csak visszagondolva néhány válaszodra elég felkészülten nyilatkozol, és még ez után sincs abban semmi extra, hogy lány vagy, csak pusztán szokatlan az oldalon, általában az igazán tájékozott válaszolók hímneműek. :)

2012. jún. 18. 22:17
 43/47 *Glissade* ***** válasza:

:DD

Pedig nem tartom magamat nagy szakértőnek, még csak nem is járok konditerembe (más sportot csinálok):)

Csak innen-onnan mindig ragadt rám valamilyen tapasztalat, vagy valakitől tanúltam:)

2012. jún. 18. 22:50
 44/47 anonim ***** válasza:
Szerintem az itten arcok fele így kezdte. :)
2012. jún. 18. 22:55
 45/47 *Glissade* ***** válasza:
Az itteni arcok közül, kb. egy kezemen meg tudom számolni, ki az aki jó válaszokat ír:)
2012. jún. 18. 23:14
 46/47 *Glissade* ***** válasza:
Na jó...2 kezemen, és azokat akiknek kint van a neve:)
2012. jún. 18. 23:15
 47/47 anonim válasza:
Decat ne nyomj akkor inkább szemes stana oxaval
2018. szept. 7. 08:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!