Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek nőnek mit lehet...

Playmateee kérdése:

Szerintetek nőnek mit lehet szedni?

Figyelt kérdés
2012. jún. 8. 15:27
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
ez jó? [link]
 2/13 anonim ***** válasza:
Virágot.
 3/13 A kérdező kommentje:
jumbo professional azjó?
2012. jún. 8. 15:29
 4/13 anonim ***** válasza:
De amúgy bármit, amit táplálékkiegészítő boltban meg lehet venni. Elvileg még tesztohormont is, mivel az a mennyiség nem dobja meg a nők tesztoszintjét annyival, hogy férfiasodás legyen a vége, de az izomnövelést elősegíti. De úgy látom, te még itt nem tartasz. Kezdd vitaminnal, aztán jöhet fehérje mondjuk (meg a remekül belinkelt katalógus 5. oldalán levőkből dobj be kettőt reggelente). Hobbiszinten (ami attól még azt jelenti, hogy edzel rendesen, nem félkilós bohóckodást művelsz) nem is nagyon van szükséged többre, de ez persze a céljaidtól függ. De a női szervezetre egyetlen termék sem káros.
2012. jún. 8. 15:31
 5/13 A kérdező kommentje:
és amit irtam a jumbo profesional?
2012. jún. 8. 15:34
 6/13 anonim ***** válasza:
Mehet a jumbo.
2012. jún. 8. 15:36
 7/13 anonim ***** válasza:

Attól se lesz bajod, de VÁRJÁL, mit akarsz egyáltalán? Mik a körülmények? Milyen vagy most?

A Jumbo sok szénhidrátot tartalmaz, te nőként hajlamosabb vagy hízásra, így sanszos, hogy sok zsír is jön majd fel, ha nem ügyelsz az étrendre.

2012. jún. 8. 15:38
 8/13 A kérdező kommentje:
szálkásitani, hát 1 éve edzek de nemszedek semmit, azóta alakultam azért sokat de többet szeretnék
2012. jún. 8. 15:40
 9/13 anonim ***** válasza:
Nna, de jó, hogy megkérdeztem... szálkásításhoz nem ajánlom a jumbót, mert az tömegnövelő, a sok szénhidrát benne pont erre való. A szálkásítás meg arról szól, hogy alacsony szénhidrátbevitellel leadod a zsírt. Szóval ez eléggé mellétrafált. Egyáltalán hogy edzettél egy évig ilyen tudással?
2012. jún. 8. 15:42
 10/13 A kérdező kommentje:
hogyhogy hogy edzettem? normálisan, nemszedtem semmit és fogytam is..
2012. jún. 8. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!