Szteroid nőnek?
ezt mindenkinek saját magának kell eldönteni mennyit ér neki ez a sport! Megéri-e az egészségét kockára tenni a cél érdekében? ha számodra megéri akkor válaszd a cuccot ha csak hobbi szinten gondolod akkor inkább maradj meg egészséges!
Amúgy ha nő lennék akkor valószínű dekát nem mernék nyomni hanem inkább stanát de azt is csak injekcióban!
ha decabolra gondolsz szó szerint arra a british dragonos ocsmányságra akkor azonnal felejtsd el személyes tapasztalat tesztoszteron van benne ami egy nőnek nem tesz túl jót!!
Én régebben láttam egy dokumentum filmet a spektrumon. Egy szteroidos nőről szólt.
Ő azt nyilatkozta hogy "Nem akart fiús kinézetet, csak izmos nő akart lenni"
Nem volt benne semmi nöiesség, akkora volt mint egy két ajtós szekrény, a hangja mély volt, és bajusz gyantára járt kozmetikushoz.
Nem rég láttam szintén egy másikat, az egy világbajnok súlyemelő nőről szólt. A férje is kondizott.
Nála meg, kamerára vették, ahogy megállítják a női wc elött, hogy menjen a férfiba.
A lány teljesen ki volt akadva, hogy már pedig az ő arca és haja nőies, nem is érti, hogy nézhették fiúnak.
Mutatták azt is ahogy belövi magának... undoritó!
Elég brutális volt mind a kettő! Bennem eléggé mély nyomot hagyott... a látottak után, ha kondiba járnék, akkor sem nyúlnék semmilyen szteroidhoz!
Ráadásúl ők jobbak voltak mint te... Tudod miben?
Nem másfél év múlva nyultak szerhez, és volt céljuk is vele.
Mert legalább elértek már elötte is, és utána is valamit!
20/L
:D Végül is sosem tettél utalást a nemedre, de valamiért hímet képzeltem a név mögé. :) Jó tudni a valódi helyzetet. :)
(Elnézést az OFF-ért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!