Másfél éve járok edzőterembe a "nagyfiúk" mellé, hobbynak indult de nagyon megszerettem. 2 hete azt a javaslatot kaptam, hogy nem ártana nekem egy kis gyógyszeres kiegészítés. Akkor elvetettem az ötletet, de azóta is a fejembe jár, mi lenne, ha mégis???? Nem akarok versenyre menni, de azt hiszem nagyon örülnék ha egy kicsivel nagyobb lehetnék elférfiasodás nélkül. Decabol-t és stanazolol-t ajánlottak, de nálunk nincs másik csajszi, akit kérdezhetnék. Vélemény? Ja és persze srácok véleménye jöhet, lányoknak mit ajánlanátok? Kaja, tápkieg, vitaminok is rendben!!!
Te pedig büszkén rávágod, hogy szteroiddal, aztán jönnek a lenéző pillantások. Mindenki tudná, hogy koxolsz, látszana rajtad és hidd el, csak lenéző és megvető pillantásokat kapnál, mert úgy "mindenkinek" megy.
Évek múlva hiába fogsz sírni, hogy a méhed egy kiszáradt meder, hiába fogod átkozni magad, amiért idióta voltál, és néhány kiló izomért feláldoztad az anyaságot, sajnálni senki sem fog, és csak azért nem fog senki a képedbe röhögni, amikor a könnyeidben fetrengsz, mert az már túl durva lenne, de legbelül mindenki úgy fog érezni.
2012. jún. 18. 17:40
14/47 A kérdező kommentje:
Az edzést magamnak csinálom, a saját örömömre és nem azért kezdtem el, hogy másoknak megfeleljek, ergo nem érdekelne az sem, ha lenéznének, mert "úgy mindenkinek megy" kategóriába sorolnának a nagyobb izmokkal.
Bár nem hiszem, hogy mindenkinek megy, mert így is és úgy is nagy súlyokat kell mozgatni, nem fél kilós vizesflakont tologatok a fejem fölé pl. Ahhoz kell állóképesség és izom, hogy 30-40 kg-mal guggoljak 55 kilósan, nem?
2012. jún. 18. 17:40
15/47 A kérdező kommentje:
Hellrider
elég kerek, tetszik, de nincs benne semmi kox? hihetetlen!
2012. jún. 18. 17:42
16/47 anonim válasza:
Kérdező, tényleg azt teszel amit akarsz, de ha bármiféle károsodást szenvedsz, NEM lesz vissza út. Az élet nem egy számítógépes játék, hogy á lement a fél életem, újrakezdem a pályát és visszatöltődik. Vagy meghalok 46szor, de nembaj..nekimegyek mégegyszer. Csak 1 életed van..azzal tudsz gazdálkodni. mennyi idős vagy?
2012. jún. 18. 17:44
17/47 anonim válasza:
Kislány, amikor majd a testsúlyok kétszeresével guggolsz, elkezdheted magad keménynek érezni. :)
2012. jún. 18. 17:44
18/47 anonim válasza:
Állóképesség kell, de elhiheted, hogy szteroiddal bárki elkezdene testépíteni, hát nem kéne akkora erőfeszítést tenni hozzá, hogy kidolgozott legyen, mintha csak táplálékkiegészítőket használ.
Amúgy meg ne mondj ellent önmagadnak. Mások mondták, hogy jobban néznél ki, ha szteroidoznál és most is mások véleményét kéred. Igenis számít, hogy a munkád eredményét mivel érted el.
hé kissrác, nyilván eljön az az idő, amikor a testsúlyom kétszeresével is tudok majd guggolni, én jelen pillanatban erre is büszke vagyok!! 28 éves vagyok, nem kell a leba@szás, maradjunk meg a normális kommunikációnál fiúk ok?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!