Szteroid nőnek?
jó persze, ez tényleg nagyon szép eredmény.nem kell felkapni a vizet senkinek sem :)
amúgy hogy a p*csába lehet ajánlani egy nőnek azt, hogy szteroidot szedjen? fel nem foghatom...na de mindegy.
ez kb olyan volt, mint h valakinek azt mondja egy ember, hogy hheroinozzál mert az milyen jó. tom a szteroid az nem drog, de akkor is. remélem érthető a lényeg. ha mégegyszer ilyet mond neked valaki, verd szájon egy 10es tárcsával a nevemben. köszönöm.
21-es
minek szívod fel magad? te mondtad, hogy az én bajom lesz, akkor meg nyugi
és talán azért kérdeztem, mert érdekel a vélemény más forrásból is, amúgy meg már írtam, hogy még nem fogok ilyesmivel élni, Hellrider köszi a képeket, ez a forma tetszik, ez a csajszi sztem alacsony én elég magas vagyok, nekem lassabban jön fel és több is kell ehhez a formához
Bakker, egy csaj, aki izmosabba akar lenni, erre az is már a koxhoz nyúlna :D
Lehetek kíváncsi? Hány centi vagy? Hány éve edzel? És egy képet is megnéznék rólad, tényleg puszta kíváncsiságból, akár privátban. Úgyis tervezek feltenni ma olyan kérdést, hogy mennyi a max női naturál izomtömeg, és eldönthetjük, hogy mennyire vagy attól.
Olyat olvasok, hogy tribulus tesztoszteront szedhetnek nők is, nempara, sőt, lehet nem is lesz hatása abszolúte. De még várjunk az ítéletekkel, előbb hadd lássak egy képet (:
Amúgy én is ellenzek bárminemű szteroidikus beavatkozást, mind nőnél, mind férfinál. Ha nem akarod a versenyzésre feltenni az életed, akkor nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!