Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szteroid nőnek?

Szteroid nőnek?

Figyelt kérdés
Másfél éve járok edzőterembe a "nagyfiúk" mellé, hobbynak indult de nagyon megszerettem. 2 hete azt a javaslatot kaptam, hogy nem ártana nekem egy kis gyógyszeres kiegészítés. Akkor elvetettem az ötletet, de azóta is a fejembe jár, mi lenne, ha mégis???? Nem akarok versenyre menni, de azt hiszem nagyon örülnék ha egy kicsivel nagyobb lehetnék elférfiasodás nélkül. Decabol-t és stanazolol-t ajánlottak, de nálunk nincs másik csajszi, akit kérdezhetnék. Vélemény? Ja és persze srácok véleménye jöhet, lányoknak mit ajánlanátok? Kaja, tápkieg, vitaminok is rendben!!!
2012. jún. 18. 17:13
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
28 évesen meg igazán lehetne már annyi eszed, hogy tudd, a szteroidok milyen rombolást végeznek a szervezetben. Végül is az is egy iparág, csak akkor marad fent, ha a termékeiket megveszik. Szerintem csinálj vagy 5 kúrát. Az jó drága is. Ha ennyire értetlen vagy, az a te bajod, majd utólag ráérsz sírni. Hajrá!
2012. jún. 18. 17:51
 22/47 anonim ***** válasza:
Fogalmam nem volt a pontos korodról, de nem is számít, a megszólítással az érettségedet illettem. A felelősségérzet hiánya az éretlenség jele. Kislány vagy. A kérdésedre rögtön szinte kétségbeesetten ugrottak vagy öten, hogy lebeszéljenek a dologról, észérvekkel - sikertelenül. Akik továbbra is jót akarnak, kicsit kevésbé cizelláltabb hangnemben igyekeznek szót érteni veled, hátha észhez térsz - úgy tűnik, hatástalanul. De én továbbra sem vagyok hajlandó legyinteni, mondván, csinálj, amit akarsz, mert nem lenne helyes. Felejtsd el a szteroidokat! Egyszer és mindenkorra!
2012. jún. 18. 17:53
 23/47 anonim ***** válasza:

jó persze, ez tényleg nagyon szép eredmény.nem kell felkapni a vizet senkinek sem :)

amúgy hogy a p*csába lehet ajánlani egy nőnek azt, hogy szteroidot szedjen? fel nem foghatom...na de mindegy.

ez kb olyan volt, mint h valakinek azt mondja egy ember, hogy hheroinozzál mert az milyen jó. tom a szteroid az nem drog, de akkor is. remélem érthető a lényeg. ha mégegyszer ilyet mond neked valaki, verd szájon egy 10es tárcsával a nevemben. köszönöm.

2012. jún. 18. 17:58
 24/47 A kérdező kommentje:

21-es

minek szívod fel magad? te mondtad, hogy az én bajom lesz, akkor meg nyugi

és talán azért kérdeztem, mert érdekel a vélemény más forrásból is, amúgy meg már írtam, hogy még nem fogok ilyesmivel élni, Hellrider köszi a képeket, ez a forma tetszik, ez a csajszi sztem alacsony én elég magas vagyok, nekem lassabban jön fel és több is kell ehhez a formához

2012. jún. 18. 17:59
 25/47 anonim ***** válasza:
Hellrider, nekem is ez volt az első gondolatom. Ki van olyan lelkiismeretlen, illetve felelőtlen, hogy szteroidot ajánljon egy hobbigyúrós nőnek? Egyébként nem értek veled egyet, a szteroid nagyon is drog. Legalábbis közismert mondás, hogy a legnépszerűbb drog nem a heroin vagy a kokain vagy a marihuána, hanem a szteroid.
2012. jún. 18. 18:01
 26/47 anonim ***** válasza:
26%
Könyörgöm, egy egyszerű stana kúrába nem fog bele halni, és elférfiasodni sem, mivel ez nem hormon eredetű cucc, egy baj van, hogy nem lehet mo-n eredetit, de nem is eredetit, stanazol hatóanyagú cuccot kapni, szóval ez miatt felejtős a dolog.
2012. jún. 18. 18:02
 27/47 anonim ***** válasza:
79%
nincs mit. amúgy ha normálisan edzel, szeded a kis táplálékkiegészítőidet, és persze normálisan kajálsz, soha nem is lesz szükséged szteroidra. szerintem aki szteroidozik, az egy önmagába szerelmes, felszines, csak a külsőséggel foglalkozó, agybeteg ember.
2012. jún. 18. 18:03
 28/47 anonim ***** válasza:
Megismétlem: Ki lehet olyan lelkiismeretlen, hogy szteroidot ajánl egy nőnek?
2012. jún. 18. 18:03
 29/47 anonim ***** válasza:
Dani. talán igazad van. és nem tudom.
2012. jún. 18. 18:06
 30/47 anonim ***** válasza:

Bakker, egy csaj, aki izmosabba akar lenni, erre az is már a koxhoz nyúlna :D

Lehetek kíváncsi? Hány centi vagy? Hány éve edzel? És egy képet is megnéznék rólad, tényleg puszta kíváncsiságból, akár privátban. Úgyis tervezek feltenni ma olyan kérdést, hogy mennyi a max női naturál izomtömeg, és eldönthetjük, hogy mennyire vagy attól.

Olyat olvasok, hogy tribulus tesztoszteront szedhetnek nők is, nempara, sőt, lehet nem is lesz hatása abszolúte. De még várjunk az ítéletekkel, előbb hadd lássak egy képet (:

[link]

Amúgy én is ellenzek bárminemű szteroidikus beavatkozást, mind nőnél, mind férfinál. Ha nem akarod a versenyzésre feltenni az életed, akkor nem éri meg.

2012. jún. 18. 18:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!