Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szteroid nőnek?

Szteroid nőnek?

Figyelt kérdés
Másfél éve járok edzőterembe a "nagyfiúk" mellé, hobbynak indult de nagyon megszerettem. 2 hete azt a javaslatot kaptam, hogy nem ártana nekem egy kis gyógyszeres kiegészítés. Akkor elvetettem az ötletet, de azóta is a fejembe jár, mi lenne, ha mégis???? Nem akarok versenyre menni, de azt hiszem nagyon örülnék ha egy kicsivel nagyobb lehetnék elférfiasodás nélkül. Decabol-t és stanazolol-t ajánlottak, de nálunk nincs másik csajszi, akit kérdezhetnék. Vélemény? Ja és persze srácok véleménye jöhet, lányoknak mit ajánlanátok? Kaja, tápkieg, vitaminok is rendben!!!
2012. jún. 18. 17:13
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
79%
Felejtsd el! Egy az egyben! Egyszer és mindenkorra! Tönkretesz! Az egészséged csak egy dolog, de a szteroid elférfiasít, mindenképpen. Plusz ha használod, köszönj el a májadtól, a vesédtől, és természetesen attól, hogy valaha is anya lehess. Felejtsd el!
2012. jún. 18. 17:17
 2/47 anonim ***** válasza:
77%
szteroid nagyon nem kéne 1 nőnek. semmilyen.
2012. jún. 18. 17:17
 3/47 A kérdező kommentje:
Úgy gondoljátok, hogy egy pl. 12 hetes kúra tönkretenne??? Pozitív oldala nincs?
2012. jún. 18. 17:22
 4/47 anonim ***** válasza:
77%

Nem űzöd versenyszerűen, minek tennéd tönkre magad?

Pénzkidobás és értelmetlen is.

2012. jún. 18. 17:23
 5/47 anonim ***** válasza:

A szteroid számlájára átlag embernél ( nem versenyző) semmilyen pozitív hatás nem írható. A tesztoszteron a női szervezetben is megtalálható, csak jóval kisebb mennyiségben. Nagyobb adag a következőkhöz vezetHET: hangmélyülés, erősebb szőrzet, testzsírszázalék csökkenése (mellre kínosan hat nőknél), egy szóval a férfias nemi jelleg erősödik, ami egy nőnél nem feltétlenül esztétikus, azért szeretjük a nőket, ha nőiesek.

A homoknak se fogsz tetszeni, mert ahhoz meg nem leszel elég férfias :D

2012. jún. 18. 17:26
 6/47 *Glissade* ***** válasza:

Gondolom, hogy nagyon megszeretted a kondizást és teljesen természetes, hogy megfordúlt a fejedben a szteroid:)

De biztos, hogy nem fogod megbánni pár évvel később?

Vagy akár rögtön utána, miután használtad?

Megéri csak azért, hogy izmosabb legyél?

Biztosan kondizni fogsz még pár év múlva is?

Másfél év még egyáltalán nem sok! Ha 20 éve kondiznál, és fiú lennél, akkor azt mondom, hogy teljesen jogos, hogy ki akarod próbálni.

De a te helyzetedben nem az.

2012. jún. 18. 17:27
 7/47 anonim ***** válasza:
Ha szteroidot szednél nem kerülhetnéd el az elférfiasodást. Minden szteroid alapja a tesztoszteron. Azt pedig tudjuk, hogy kikben termelődik nemdebár?
2012. jún. 18. 17:27
 8/47 anonim ***** válasza:

n nézzük, mit nyerhetsz a szteroid használatával. kinézetet. neked eszedbeut más? nekem nem.

és mit veszíthetsz? amit fent leírtak, plusz még soha senkinek nem írtam ilyet,mert szeretem az izmos lányokat, de a kutyának sem fogsz tetszeni mint nő.

plusssz. sok embertő hallottam már azt, hogy á 1 kúrát lenyomok, és annyi. de aztán jött mégegy..és mégegy. vannak akik már nem élnek.

mérlegeld, hogy mit nyerhetsz a szeteroiddal, és mit veszíthetsz, és dönts.

2012. jún. 18. 17:29
 9/47 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy mit fogok megbánni néhány év múlva, igen jó lenne nagyobbnak lenni, nem akarok én drabális férfias izmokat, csak elképzeltem hogy kerekebb a vállam, izmosabb, definiáltabb a hátam, formásabb a fenekem stb. kell akkor még 18 és fél év meg az hogy pasi legyek?? :D na jó viccet félre téve köszi a véleményeket, de azért lehet h kipróbálom.... most lebeszéltetek, gyorsan ment, igaz???? :D
2012. jún. 18. 17:32
 10/47 anonim ***** válasza:
NE!
2012. jún. 18. 17:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!