Szteroid nőnek?
Nem űzöd versenyszerűen, minek tennéd tönkre magad?
Pénzkidobás és értelmetlen is.
A szteroid számlájára átlag embernél ( nem versenyző) semmilyen pozitív hatás nem írható. A tesztoszteron a női szervezetben is megtalálható, csak jóval kisebb mennyiségben. Nagyobb adag a következőkhöz vezetHET: hangmélyülés, erősebb szőrzet, testzsírszázalék csökkenése (mellre kínosan hat nőknél), egy szóval a férfias nemi jelleg erősödik, ami egy nőnél nem feltétlenül esztétikus, azért szeretjük a nőket, ha nőiesek.
A homoknak se fogsz tetszeni, mert ahhoz meg nem leszel elég férfias :D
Gondolom, hogy nagyon megszeretted a kondizást és teljesen természetes, hogy megfordúlt a fejedben a szteroid:)
De biztos, hogy nem fogod megbánni pár évvel később?
Vagy akár rögtön utána, miután használtad?
Megéri csak azért, hogy izmosabb legyél?
Biztosan kondizni fogsz még pár év múlva is?
Másfél év még egyáltalán nem sok! Ha 20 éve kondiznál, és fiú lennél, akkor azt mondom, hogy teljesen jogos, hogy ki akarod próbálni.
De a te helyzetedben nem az.
n nézzük, mit nyerhetsz a szteroid használatával. kinézetet. neked eszedbeut más? nekem nem.
és mit veszíthetsz? amit fent leírtak, plusz még soha senkinek nem írtam ilyet,mert szeretem az izmos lányokat, de a kutyának sem fogsz tetszeni mint nő.
plusssz. sok embertő hallottam már azt, hogy á 1 kúrát lenyomok, és annyi. de aztán jött mégegy..és mégegy. vannak akik már nem élnek.
mérlegeld, hogy mit nyerhetsz a szeteroiddal, és mit veszíthetsz, és dönts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!