1/7 anonim válasza:
Mindegyik okoz, ha van benne hatóanyag. De nem a pattanás az a mellékhatás, amitől meg kellene ijedned. Máj és vesekárosodás, koleszterinértékek eltolódása, hormonrendszer felborulása szerintem komolyabban hangzik.
Szóval ha nem versenyzel, akkor felejtsd el a koxot és gyúrj naturálban, sokáig lehet így is fejlődni, ha rendben a kaja.
2/7 anonim válasza:
:) Hidd el, bármilyen szteroidot is nyomnál, a pattanás lenne a legkisebb gondod. Montez már felsorolta a lényeget. Felejtsd el!
3/7 anonim válasza:
a kortikoszteroidok nem okoznak.
4/7 anonim válasza:
Talán az oxandrolone de szinte mindegy h szuri v tabi mert hormon van bennük ezért a többlet miatt pattanásos leszel...épp tegnap láttam 2 ilyen srácot a teremben pár hete még kis pálcikák voltak most sztem vettek vmi vizesítő szar cuccot mert vmi hatalmas lett mindkettő de izomtrikóban voltak és a hátuk olyan pattanásos volt mintha sörétessel beleszórtak volna egyet nah érdemes gondolkodni h a strand szezon miatt megéri e??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!