Hany eves kortol lehet proteint inni? L.
hát figyu ez nem bonyolult.
reggel elkészíted a napi adag kajádat,előtte ki számolod hogy reggeltől az első evéstől nézve hogy fog telni a nap mennyi étkezés lesz.
szétrakod a kaját egyformán /edzés előtt lehet több ahogy gondolod/ aztán a megtervezett időben megeszed.
na nem kell másodpercezni csak úgy kb akkor.
2-3óránként lehet enni anyagcserédtől/étvágyadtól függően.
edzés előtt 1-1,5órával eszel utoljára,edzel és edzés után közvetlen megy a jumbod aztán arra rá 40-50percre mehet a szilád kaja.
ezek után az van mint edzés előtt megint van 2-3órád még nem kell enni és így tovább és így tovább.
este meg eszel túrót alvás előtt esetleg iszol hozzá egy protein shéket és csucsuka.
ezért találták ki a mérleget
leméred aztán ott a tápanyagtáblázat
Zabpelyhet meg ilyeneket merjek le?
Csirket meg ilyeneket nyersen vagy ha mar kesz?
/Amugy batyamnak van jumbo,es megkerdeztem tole es azt mondja,hogy ettol kover leszek...stb..es ha ilyen porokat nem szedek edzes utan,akkor is jo?/
figyu szóljál ha nem érdekel hogy mit mondok és akkor nem koptatom az ujjaimat.
Epp hogy erdekel amit irsz :) csak mar teljesen osszezavarodtam,mert a szuleim is izelnek hogy igyad ha kover akarsz lenni meg stb..
De tudom h ez hulyeseg..csak annyit kerdeztem hogy ha nem innam a jumbot,az edzes akkor is jo lenne?
Pl ez itt? Csak ha ugy van akk 4. Etkezes jumbo. De ilyen pontosan nem tudom betartani,mert pl most is eszegettem igy reggeli utan cseresznyet meg gyumolcsoket :) de ugye az nem olyan nagy baj ha neha igy kozben eszek mast is?/vitaminos dolgokra gondolok./
ez nem jó étrend,ez nem tömegnövelő étrend írja is hogy ez egy alacsony ch-s étrend.
vissza kéne olvasnod az összes írásom mert már rengeteg mindet le írtam.
azt is hogy az egész napi tápanyag bevitel az ami számít,meg azt is hogy mit kell csinálni ha elkezdesz nagyon zsírosodni.
már mind leírtam.
ha zavar a jumbo akkor írtam azt is hogy vegyél proteint meg vitargot vagy amire pénzed van és akkor kikevered magadnak a jó arányt edzés utánra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!