Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hany eves kortol lehet protein...

Hany eves kortol lehet proteint inni? L.

Figyelt kérdés
Egyaltalan kell? 1-1 es fel eve eddzek itthon folyamatosan,a szalkasito dietat kb fel eve kezdtem el. Segitsetek,hogy mit hogy csinaljak!
2012. jún. 6. 19:55
1 2 3 4 5 6
 21/53 A kérdező kommentje:

Huhaa,ez eleg bonyolult de nagyjabol ertem. Te ismered vagy probaltad mar azt amit belinkeltem meg ezelott? A jumbot. Ha ebbol innek reggelente,akkor milyen lenne az eredmeny? Egy ismerosom is ezt issza,es o azt mondta hogy vastag combom stb lenne tole..tehat en arra vagyok kivancsi hogy mit eredmenyezne :)

Es az elozo kerdesem,hogy ha mindenfele por nelkul csak a dietat csinalom az is jo? Es piheno napokon is azt a dietat kell csinalnom?

2012. jún. 7. 11:40
 22/53 dirtboy ***** válasza:

az hogy vastag combod meg hasonlók lennének tőle baromság,nem szabad összekeverni a szteroidokkal.

ezek csak tápkiegeksemmi más.kaja por formában kb mint a liszt.

arra szolgál hogy az étrendet ki egészítsd.

a protein is.

ha teszem fel a napi protein adagod 120g és csak 100jon össze kajából akkor veszel egy protein tápkiegeket iszol egy adagot és máris megvan a hiányzó adag fehérje.

minden az összesíttet tápanyag beviteltől függ,ilyen hogy veszel egy jumbot vagy bármi mást és attól te majd nagy leszel ilyen nincs.

sokan gondolják úgy hogy majd ők össze gyűjtik a pénzt vesznek egy nagydoboz tápkieget és majd hű de nagyok lesznek.

ilyenkor szívesen meg mutatnám nekik az én tápkieges doboz hegyemet.

szálkásító diéta és tömegnövelő étrend is a 7 minden napjára szól nem csak edzés napokra.

az izom is épül pihenő napon is és a zsír is fogy pihenő napon is.

persze izomépítés és zsírégetés nem megy 1 időben,a kettőnek külön étrendje van mert külön igényük van hogy be következzen az izom építés vagy fogyás.

2012. jún. 7. 13:56
 23/53 A kérdező kommentje:

oke akkor pl leirom a mai napot amit eddig csináltam.. reggelire ettem rantott tojasfeherjet,zabpelyhet natur joghurttal,meg egy szelet macit( nem tudom te hogy hivod,de en arra gondolok amit krumplibol csinalnak :DDD ) ez volt 10 orakor. Utana edzettem,edzes utan ittam jumbot. Es kb 20 per mulva eszek csirkemell filet,borsos-cukkinis rizzsel,meg zoldsegekkel :) ez igy oke?

Es ha a jumbobol minden edzes utan iszok egy fel/haromnegyed kimerovel az ugy jo lesz? Nem fogok meghizni vagy ilyesmi? Es tejjel kell inni?

Es mi az amit nem szabad enni? Ha tudsz akkor linkelhetsz is:)

2012. jún. 7. 14:08
 24/53 dirtboy ***** válasza:

nem tudom mi az a maci,nem ismerem.

kajálás és edzés közt mennyi idő telt el?

jumbo /egyéb tápkieg fogyasztása edzés után/ várj 40-50percet a szilárd kajával és úgy oké lesz.

/Es ha a jumbobol minden edzes utan iszok egy fel/haromnegyed kimerovel az ugy jo lesz?/

most meg nem mondom hogy neked mennyi kell de már szerintem írtam hogy proteinből 0,5g/tskg kell.

annyi jöjjön össze a jumboból.

hogy az hány adagoló kanál azt nem tudom,ki számolását rád bízom.

/Nem fogok meghizni vagy ilyesmi?/

tömegnöveléskor mindig lesz egy kis felesleg is,ez elkerülhetetlen.

hogy mennyi lesz az az étrendtől függ.

minél pontosabban be kell lőni a tápanyag menyiségeket és akkor nem lesz sok.

/Es tejjel kell inni?/

nem,nem tejjel,tejet nem iszik hozzá értő edző ember.

semmi szükség tejcukorra meg tejzsírra és a tápkieg felszívódását is rontaná.

/Es mi az amit nem szabad enni?/

hát a haszontalan,nem minőségi kajákat,hagy ne soroljam.

2012. jún. 7. 14:25
 25/53 A kérdező kommentje:

1 ora hosszanal tuti tobb :)

hogy kell kiszamolni?

szoval ne egyek tobbet annal,mint ami le van irva? Es tartsam be pontosan?

Mert most az alakom az ugy teljesen rendben van,nincs rajtam felesleg,csak izmosodom.

Hallottam meg arrol hogy vizzel kell inni. Azzal igyam tej helyett?

chips,csoki stbstb..?!

Ha minden nap igy csinalom,mint ahogy ma akkor ugy jo lesz?

Es a jumbot csak edzes utan igyam?

2012. jún. 7. 14:47
 26/53 dirtboy ***** válasza:

rá van írva hogy adagjában mennyi protein van.

megnézed hogy 1adag hány adagoló kanál és már abból nem nehéz kiszámolni hogy akkor mennyi is az annyi.

igen be kéne tartani az étrendet ha minél gyorsabb és eredményesebb fejlődést akarsz.

igen vízzel idd,nem is kell mást inni csak vizet,H2O-t,dihidrogén monoxidot semmi mást.

nem csak csipsz,csoki meg édességet nem kell enni de pörkölt meg egyéb zsíros sz art sem.

olyan zsírforrást kerülj ami szoba hőmérsékleten szilád.

telítetlen zsír kell,ennek érdekében meg olajok kellenek legjobb a lenmag olaj.

/Ha minden nap igy csinalom,mint ahogy ma akkor ugy jo lesz?/

nem sok minden derült ki a mai napi kajádról főleg hogy még a nap fele telt csak el.

ha meg vannak a tápanyag menyiségek akkor jó lesz.

/Es a jumbot csak edzés után igyam?/

igen,én biztos nem innám máskor hiába írják egyes helyeken hogy máskor is lehet.

2012. jún. 7. 15:01
 27/53 A kérdező kommentje:

100 grammonkent 22,7g,adagonkent 50 g

Mast nem is nagyon ehetek? Pl ha edesseget szeretnek,vagy vmi mast?

Most ettem kb 20 perce amit irtam,hamarosan megyek biciklizni vagy futni/setalni..es ha hazaertem utana mit egyek,es milyen idobeosztassal? Megint csirket?

2012. jún. 7. 15:12
 28/53 dirtboy ***** válasza:

hát nem tudom te hogy vagy vele de én az étrend mellet nem igazán kívánok édességet mert bőven elég annyi kaja 1 napra.

előbb lődd be a kaja menyiséget aztán meglátod hogy nem nagyon fog még más is beférni tömegeléskor.

milyen célból jársz biciklizni és futni?

amiatt a biciklizés,futás miatt több kaja kell azokon a napokon remélem tudod.

rizs-csirke-zöldség alap,egész nap

na persze ha variálni akarod mehet krumpli-hal-zöldség.

idő be osztás,a napi kajád legyen elosztva úgy hogy az edzés környékén az idők meglegyenek és utána kb egy formán mehet.

úgy 2 max 3óránként enni kellene.

fent kell tartani a vér aminosav szintjét és kell a folyamatos tápanyag ellátás.

2012. jún. 7. 15:30
 29/53 A kérdező kommentje:

Vegulis ja,utana mar en sem nagyon kivanom..

Hobby celbol :) ma bicikliztem 6 km-t + setaltam. Meg ma mar edzettem itthon.

Es most mit egyek? Megint csirket? Mert meg ma ugy 2-3x ennem kene. Tudsz valamit ajanlani?

Ha elmegyek igy biciklizni meg setalni akkor tobb kaja kell?:O ezt nem tudtam.

2012. jún. 7. 16:48
 30/53 dirtboy ***** válasza:

hát én napi 5x eszek minimum csirkét-rizst meg zöldséget szóval ne akadj ki ha egy nap többször kell.

ez egy ilyen sport,ezért is mondják hogy a testépítés nem csak egy sport hanem az egy életvitel.

2012. jún. 7. 16:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!