Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Csajok! Nektek bejön egy...

Csajok! Nektek bejön egy ennyire kigyúrt test?

Figyelt kérdés

Jó tudomm hogy nem fogok így kinézni de szeretnék elkezdeni testet építeni versenyszerűen. arra vagyok kíváncsi hogy a csajok hogyan viszonyulnak egy ilyenhez. Ez egyenlőre csak egy elhatározás és sokat kell még tanulnom stb., csak feltettem a kérdést. szóval?

[link]

2011. aug. 8. 03:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 anonim válasza:
És amúgy az MMA nem egy küzdősport, hanem egy szabályrendszer. Ez csak tömöríti a küzdősportokat, így elméletileg nem létezik olyan, hogy MMA edzés. jha ezzel a mondatoddal ásd el magad... 1991-től bejegyzett sportág és szerte budapesten találsz MMA edzést de nem baj jóvolt : )
2011. okt. 25. 22:54
 72/74 anonim ***** válasza:

Maga az MMA mint szabályrendszer 1993-ban jött létre, az Amerikai Egyesült Államokban, az Ultimate Fighting League megalapításával. Akkor itthon hol lehetne 1991 óta bejegyezve, amikor kb 2005-ig azt se tudták mi az az MMA?

91-ben még a Növényi Norbi is javában birkózott, meg bokszolgatott (amúgy ő sem 70 kiló, és úgy odab*szna a földhöz, hogy csak úgy nyekkennél). Fedro is eléggé ki van gyúrva. Hiába technikásabb az apró japán Shynia Aoki, Fedor akkor is legyőzte, már csak a testi fölényénél számítva is.

Igazán örülök, hogy te két éve űzöl egy olyan sportot, ami már két évvel a feltalálása előtt be volt jegyezve magyarországon.

Akkor most ki is ássa el magát? :D

2011. okt. 26. 14:37
 73/74 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az MMA egy szabályrendszer, de azt én is tanúsíthatom, hogy van olyan, hogy MMA edzés, mert én is járok olyanra.
2011. okt. 26. 14:57
 74/74 anonim válasza:
Google és wikipédia használat 5-ös xDD
2011. okt. 26. 15:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!