Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Csajok! Nektek bejön egy...

Csajok! Nektek bejön egy ennyire kigyúrt test?

Figyelt kérdés

Jó tudomm hogy nem fogok így kinézni de szeretnék elkezdeni testet építeni versenyszerűen. arra vagyok kíváncsi hogy a csajok hogyan viszonyulnak egy ilyenhez. Ez egyenlőre csak egy elhatározás és sokat kell még tanulnom stb., csak feltettem a kérdést. szóval?

[link]

2011. aug. 8. 03:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 anonim válasza:
Legyen igazad mindenben de betalálni nem fogsz nyugi : ) erő nem egyenlő harctudás...szóval ...felőlem lehetsz 100 kiló izom és csinálhatsz ezer fekvőt mert egy perc alatt kiütlek :D xD pffff....
2011. okt. 22. 22:05
 62/74 marci936 válasza:
De szeretem amikor egy anonym oldalon, mint a gyarikerdesek.hu mindenki bruce lee-nek érzi magát, de élőben 50kg-os alul táplált piszkafa és fosik az összes izmosabb testalkatú embertől, ha egyedül van..., de ha a közelben laksz szivesen megnéznélek magamnak! ;)
2011. okt. 25. 17:58
 63/74 anonim válasza:
Izom nem egyenlő harctudás :D am 70 kiló vagyok :D és eléggé izmosnak érzem magam :D kinézetre értem, nem kell félreérteni nem arcozok : ) am budapesti vagyok : ) és te?
2011. okt. 25. 19:49
 64/74 marci936 válasza:

Szombathelyen lakom, és én 178cm és 85kg vagyok, de 7%-os testzsirom van.

Nekem nem az a bajom, hogy vékony lennél vagy beképzelt, csak nem értem minek kell gyengének titulálni a testépitőket, tudod az izom vastagság befolyásolja a fájdalom küszöböt, lehet gyorsabb vagy, de jobban birja az ütéseket is, és egy 100kg-os testépitő ha betalál, a súlyából fakadóan is nagyon erőset képes ütni.

Mindenesetre annyira még nem húztál fel, hogy pestig kocsikázzak... :Đ

2011. okt. 25. 20:08
 65/74 anonim válasza:
Én 2 éve és 3 hónapja ketrecharcolok ....172 cm magas és 70 kiló vagyok ...calisthenics-et nyomok (edzés saját sullyal) ...nem ijedek meg egy testépitőtől sőt még egy harcművésztől sem. : )
2011. okt. 25. 20:43
 66/74 anonim válasza:
Viszont leszeretném zárni ezt a gyerekes vitát..én tisztellek mert legalább mozogsz és van kitartásod valami mellett...de azt nem fogadom el ha valaki bruce lee-nek képzeli magát mert nagy izmai vannak ..és technika hol marad (ezt nem rád mondom ,csak úgy)és ennyi.puszpacsi
2011. okt. 25. 20:45
 67/74 anonim ***** válasza:
kár azon vitatkozni hogy ki az erősebb a "testépítő" edzőtermi srác, a cementes zsákok emelgetésében megedződött munkás vagy valami harcművészettel-sporttal foglalkozó személy. mivel minden harc az adott pillanatban dől el! valamint egy biztos dolog van az életben: az pedig a halál!
2011. okt. 25. 20:46
 68/74 anonim ***** válasza:

"de azt nem fogadom el ha valaki bruce lee-nek képzeli magát mert nagy izmai vannak"

XD Miért az jobb, ha egy magadfajta Bruce Lee-nak képzeli magát?

"nem ijedek meg egy testépitőtől sőt még egy harcművésztől sem."

Nem vagy tisztába néhány dologgal. A harcművész nem a szoknyás kamu mester valami huszadrangú ájkidó edzésen. Egy igazi harcművész lazán szétkapna, főleg így a 2 éves tapasztalatoddal. Érdemes lenne félned tőlük azt hiszem :)

Azt meg megnézném, ahogy a 70 kilóddal nekiállsz bunyózni egy jól megtermett kidobóemberrel.

És amúgy az MMA nem egy küzdősport, hanem egy szabályrendszer. Ez csak tömöríti a küzdősportokat, így elméletileg nem létezik olyan, hogy MMA edzés.

A harcművészetekben meg nincsenek szabályok, nem úgy, mint egy ringsportban...

2011. okt. 25. 21:08
 69/74 marci936 válasza:

"...felőlem lehetsz 100 kiló izom és csinálhatsz ezer fekvőt mert egy perc alatt kiütlek :D xD pffff...."

Én csak erre a megjegyzésedre válaszoltam, szerintem ezzel a mondattal, igy idegenben is jól kijelentetted, hogy elég erős vagy ellenem, de én 3.5 év kick-boxoltam, mire megsérült a térdemben egy szalag, ezért abbahagytam, és a súlyzókkal erősitettem meg, és 5 év súlyzózás után sem mondom magam leverhetetlennek, de te a 2 év mma-val igen magabiztos vagy, főleg 70kg-osan, értem mit mondassz nem az izom a lényeg, de nem vagy kicsit beképzelt?

2011. okt. 25. 21:37
 70/74 anonim válasza:
"Azt meg megnézném, ahogy a 70 kilóddal nekiállsz bunyózni egy jól megtermett kidobóemberrel." elöször térden rugom hogy kettétörik majd combon aztán máris 1 méterrel lejjebb kerül az arca xDD nehogy azt hidd hogy ők a legveszélyesebbek..alacsony ember jobban betalál és gyorsabb ...a másik hogy vhogy nem emlitetted a kick boxot és félreértés az egész..te azt hitted én hiszem magam faszának 2 évemmel én azt hittem te az izmaiddal ..vita lezárva...én tisztelem a te munkád te az enyém. : )
2011. okt. 25. 22:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!